Πόσους κεντροδεξιούς υποψηφίους δημάρχους χωρά το Μεσολόγγι;

Το 2014 το Μεσολόγγι είχε οκτώ υποψηφίους δημάρχους. Τώρα με την απλή αναλογική που κάνει πιο εύκολη την εκλογή στο δημοτικό συμβούλιο, περιμένει κανείς εύκολα να σπάσει το ψυχολογικό όριο των δέκα υποψηφίων. Το παράδοξο με την περίπτωση του Μεσολογγίου -τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα- είναι ότι ενώ είχαμε συνηθίσει να μιλάμε για πολυκερματισμό στο χώρο της κεντροαριστεράς, στο Μεσολόγγι διαπιστώνει κανεί τον πολυκερματισμό της κεντροδεξιάς.

Στον χώρο της κεντροδεξιάς καταγράφονται ο νυν δήμαρχος Νίκος Καραπάνος που θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, ο Νίκος Μουρκούσης επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία Πολιτών» που ανακοίνωσε πως θα δοκιμάσει για άλλη μια φορά τις δυνάμεις του, ο γνωστός Μεσολογγίτης επιχειρηματίας Κώστας Λύρος που από νωρίς δήλωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη δημαρχία, ο Δημήτρης Σταμάτης που εν τέλει ανακοίνωσε και αυτός την υποψηφιότητά του και πιθανότατα κάποιος εκ των Κ. Γιαννόπουλου και Σπ. Διαμαντόπουλου που πολλοί πιστεύουν πως εν τελεί δεν θα μείνουν αμέτοχοι. Μιλάμε δηλαδή ήδη για τέσσερις δηλωμένους υποψηφίους δημάρχους που ίσως γίνουν πέντε και όλοι προερχόμενοι από την κεντροδεξιά…

πηγή: agrinioculture.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!