Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία του δήμου Ηρακλείου Αττικής

Με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής αποφασίζει την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της πόλης να ανοίξουν στις 10.00πμ (ώρα προσέλευσης) οπότε και αναμένεται να έχει γίνει εμφανής η σαφής βελτίωση του καιρού σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Η απόφαση αφορά Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, οι διευθύνσεις των σχολείων θα έχουν φροντίσει για να την προθέρμανση των χώρων διδασκαλίας, καθώς όλες οι μονάδες έχουν επαρκή αποθέματα πετρελαίου ή είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο φυσικού αερίου.

Παράλληλα, τα συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής συνεχίζουν να ελέγχουν και να παρεμβαίνουν σε όποια σημεία της πόλης χρειάζεται επέμβαση, όπως άλλωστε κάνουν κατά την διάρκεια των δύο τελευταίων ημερών που διήρκησε το νέο κύμα κακοκαιρίας χωρίς να παρουσιαστούν σημαντικά προβλήματα στην πόλη.

Σε κάθε περίπτωση, ο μηχανισμός του Δήμου παραμένει σε επιφυλακή για οποιαδήποτε εξέλιξη.
Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!