Τετάρτη
7
Ιούνιος
Back

ΠΟΠ – ΟΤΑ: H δημοτική αρχή Ζακύνθου έκοψε τον μισθό του προέδρου του σωματείου εργαζομένων

ΠΟΠ – ΟΤΑ: Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΠ-ΟΤΑ) καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή της Ζακύνθου για την προσπάθειά της να ποινικοποιήσει την νόμιμη Συνδικαλιστική δράση του Προέδρου του Σωματείου Καθαριότητας κ. Σπύρου Χαριάτη.

Η Δημοτική αρχή εξαντλώντας το όριο τον τιμώρησε με ένα (1) μήνα στέρησης αποδοχών προκειμένου να τον φιμώσει γιατί έκανε τα αυτονόητα και έως σήμερα έχει καταγγείλει, σε όλες τις
υπηρεσίες του Κράτους, στον Εισαγγελέα, στην Τροχαία, στο Υγειονομικό, στην Περιφέρεια για τους χώρους εργασίας, για τα Μέσα Ατομικής Προστασίας, για τα Επικίνδυνα Οχήματα κ.λ.π..

Καλούμε τον Δήμαρχο να πάρει άμεσα πίσω την ποινή που επέβαλε στον συνάδελφο, Πρόεδρο κ. Χαριάτη. Του δηλώνουμε ότι θα σταθούμε δίπλα του σε κάθε νόμιμη διαδικασία και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε πρόσφορο μέσο για να αποδείξουμε την προσπάθεια του Δημάρχου να φιμώσει τον συνάδελφο και Πρόεδρο του Σωματείου.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!