Ποια σχολεία της Αττικής θα είναι κλειστά την Τρίτη

Πολλά σχολεία στην Αττική θα είναι κλειστά λόγω του καιρού. Ο παγετός δεν επιτρέπει τις μετακινήσεις και έτσι αποφασίστηκε οι μαθητές να μείνουν σπίτια τους.

Στην Αττική:

Ανακοίνωση για την Ανατολική Αττική

Λόγω των έντονων χιονοπτώσεων σε όλη την Ανατολική Αττική και κατόπιν συνεννόησης με τους Δημάρχους, ανακοινώνεται ότι τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στους 13 δήμους της Ανατολικής Αττικής (Αχαρνές, Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη, Διόνυσος, Κορωπί, Λαυρεωτική, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Παιανία, Παλλήνη, Σπάτα – Αρτέμιδα, Ραφήνα – Πικέρμι, Σαρωνικός, Ωρωπός) την Τρίτη 10/1 θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμοι Κεντρικού Τομέα

Kλειστές θα παραμείνουν την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, λόγων των έκτακτων καιρικών φαινομένων, όλες οι μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών (Αθηναίων, Βύρωνος, Γαλατσίου, Δάφνης-Υμηττού, Ζωγράφου, Ηλιουπόλεως, Καισαριανής, Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας) θα παραμείνουν κλειστά. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Ενότητα του Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Δήμος Αθηναίων

Λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί στην Αθήνα και των προβλέψεων για παγετό τις πρωινές ώρες, ο δήμος Αθηναίων ενημερώνει τους πολίτες ότι, αύριο Τρίτη, τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων, θα παραμείνουν κλειστά. Ο μηχανισμός του δήμου Αθηναίων, έχει τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα για την προστασία των άστεγων συμπολιτών μας από το ψύχος, ενώ συνεργεία του δήμου Αθηναίων, επιχειρούν με ρίψη αλατιού, προκειμένου να μείνουν ανοιχτές οι προσβάσεις στα νοσοκομεία. Ο δήμος Αθηναίων ζητεί από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, στις απολύτως αναγκαίες, λόγω του πάγου που αναμένεται να σχηματιστεί σε πεζοδρόμια της πόλης.

Δήμος Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι την Τρίτη 10 Ιανουαρίου όλα τα Σχολεία  και οι Παιδικοί Σταθμοί της πόλης θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δήμος Αγίας Βαρβάρας

Με απόφαση του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας Γιώργου Καπλάνη τα σχολεία του Δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμος Αγίου Δημητρίου

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία την Τρίτη

Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Αύριο Τρίτη (10.01.2017) τα σχολεία στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού θα παραμείνουν κλειστά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που αναμένεται να δημιουργηθεί στο δρόμο. Για όσους μαθητές οι οικογένειες επιθυμούν να βρεθούν σε θερμενόμενους χώρους, θα είναι ανοιχτά τα ΚΑΠΗ του Δήμου.

Δήμος Αιγάλεω

Λόγω της επιδείνωσης του καιρού, με γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των μαθητών, ο Δήμος Αιγάλεω ενημερώνει ότι για αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) καθώς και τα Ειδικά Σχολεία, θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμος Αίγινας

Ο Δήμος Αίγινας ανακοινώνει ότι αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 τα Δημοτικά Σχολεία, τα Νηπιαγωγεία, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ) θα ξεκινήσουν τα μαθήματα από τις 10 το πρωί λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας και για προληπτικούς λόγους. Δεν θα γίνει επέκταση του ωραρίου, οι μαθητές θα σχολάσουν στις προβλεπόμενες ώρες από το ωρολόγιο πρόγραμμα. Επίσης, κατόπιν συνεννοήσεως με το ΚΤΕΛ το σχολικό δρομολόγιο που γίνεται στις 7 π.μ. θα γίνει στις 9 π.μ. και αυτό που γίνεται στις 7:30 π.μ. θα γίνει στις 9:30 π.μ. Η απόφαση πάρθηκε, σύμφωνα με το άρθρο 94 του Ν.3852/2010.

Δήμος Αλίμου

Κλειστά αύριο τα σχολεία όλων των βαθμίδων

Δήμος Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου ανακοινώνει ότι τα σχολεία στο Μαρούσι θα παραμείνουν κλειστά την Τριτη 10 Ιανουαρίου 2017 λόγω κακοκαιρίας και ειδικότερα λόγω της πιθανούς εμφάνισης του παγετού σε ορισμένες περιοχές της πόλης (στο οδικό δίκτυο, πεζόδρομους, δρόμους και αυλειους χώρους  κ.λ.π). Στοχεύοντας στην αποφυγή τυχόν ατυχημάτων σε μαθητές, γονείς και Εκπαιδευτικούς αποφασίστηκε η μη λειτουργία των σχολείων με βάσει τις τελευταίες ανακοινώσεις του μετεωρολογικού δελτίου. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Αμαρουσίου θα  παραμείνουν ανοιχτοί κατά την ανωτέρω ημερομηνία. Οι γονείς φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για τη μεταφορά των παιδιών.

Δήμος Αχαρνών

Λόγω της επιδείνωσης του καιρικών συνθηκών, της χιονόπτωσης, των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες, και μετά από ελέγχους που διενήργησε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αχαρνών, αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 δεν θα λειτουργήσουν όλα τα  σχολεία του Δήμου Αχαρνών.

Δήμος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη τα σχολεία όλων των βαθμίδων

Δήμος Βριλησίων

Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία και στο δήμο Βριλησσίων.

Δήμος Βύρωνα

Με απόφαση του Δημάρχου Βύρωνα, όλες οι σχολικές μονάδες της πόλης (πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια εκπαίδευση) δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 10 Ιανουαρίου λόγω της κακοκαιρίας. Για όσο χρονικό διάστημα διατηρηθεί ο παγετός, ο Δήμος Βύρωνα θέτει ως θερμαινόμενο χώρο στη διάθεση των πολιτών και σε 24ωρη βάση: το Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας Δήμου Βύρωνα (Καλλιπόλεως 59 & Αγίας Σοφίας).  Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου Βύρωνα στα τηλέφωνα: 2107658247 – 2107658537.

Δήμος Γαλατσίου

Ο Δήμος Γαλατσίου σας ενημερώνει ότι όλα τα σχολεία, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Γαλατσίου, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και παγετού, ώστε να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών. Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν αύριο και οι Δημοτικοί Βρεφικοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Γαλατσίου.

Δήμος Γλυφάδας

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη τα σχολεία και στο δήμο Γλυφάδας

Δήμος Διονύσου

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 δεν θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί  Παιδικοί Σταθμοί και όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Διονύσου ((Άγιος Στέφανος,  Άνοιξη, Διόνυσος, Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Σταμάτα) λόγω των καιρικών συνθηκών.

Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι παιδικοί σταθμοί.

Δήμος Ηλιούπολης

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου όλα τα Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί της πόλης θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δήμος Κηφισιάς (Νέα Ερυθραία, Εκάλη)

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 δεν θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί και όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Δήμος Ιλίου

Λόγω της επιδείνωσης του καιρού, με γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των παιδιών και των οικογενειών τους, ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι για αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια), καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμος Καλλιθέας 

Λόγω των κακών καιρικών φαινομένων και των χαμηλών θερμοκρασιών τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, 1ο Ειδικό Δημοτικό, 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο, Γυμνάσια, Λύκεια του Δήμου Καλλιθέας θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ την Τρίτη 10 Ιανουαρίου. Ωστόσο, οι Παιδικοί-Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά για τη διευκόλυνση των εργαζομένων γονέων.

Δήμος Κορυδαλλού

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν μονάχα με προσωπικό ασφαλείας, για να εξυπηρετηθούν όσοι γονείς αδυνατούν να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι.

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Λόγω έντονων καιρικών συνθηκών χιονόπτωσης και παγετού τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του δήμου Λυκόβρυσης – Πευκης θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τριτη.

Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη τα σχολεία

Δήμος Νέας Ιωνίας

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και στο δήμο Νέας Ιωνίας

Δήμος Νέας Σμύρνης

Κλειστά θα παραμείνουν σχολεία και παιδικοί σταθμοί την Τρίτη

Δήμος Νίκαιας – Ρέντη

Κλειστά τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί την Τρίτη 10/1

Δήμος Μαραθώνα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Μαραθώνος, “παραμένουν κλειστά για αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα, της Τοπικής Κοινότητας Γραμματικού, όλα τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα και το 2° Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης. Ανοικτά τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης. Σε περίπτωση που υπάρξει επιδείνωση των καιρικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί νέα ενημέρωση”.

Δήμος Μοσχάτου -Ταύρου

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και για λόγους ασφάλειας των μαθητών. Οι παιδικοί-βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι, με το προσωπικό που θα μπορέσει να προσέλθει στην υπηρεσία του, για την εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονέων.

Δήμος Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης του ότι αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου, κατόπιν επικοινωνίας με τους Διευθυντές των σχολείων και την Πρόεδρο του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α., οι Παιδικοί Σταθμοί, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και Λύκεια θα παραμείνουν κλειστά, λόγω χιονόπτωσης και χαμηλών θερμοκρασιών, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών μας.

Δήμος Πεντέλης

Οι Βρεφονηπιακοί και τα Σχολεία Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης στη ζώνη ευθύνης του Δήμου Πεντέλης αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου  2017 θα παραμείνουν κλειστά λόγω χιονόπτωσης. Έχει ενημερωθεί ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κος Γεώργιος Καραμέρος.

Δήμος Πειραιά

Λόγω της χιονόπτωσης  που επικρατεί  και των προβλέψεων για παγετό τις πρωινές ώρες και προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών, ο Δήμος Πειραιά ενημερώνει τους πολίτες, ότι αύριο Τρίτη 10/01/2017, τα σχολεία  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμος Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου ενημερώνει ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και για την προστασία των μαθητών της πόλης, τα σχολεία, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.

Δήμος Σαλαμίνας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη τα σχολεία

Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων

Δήμος Χαλανδρίου

Κλειστά τα σχολεία αύριο Τρίτη

 

 

Δείτε συνεχή ενημέρωση στην aftodioikisi.gr για τα σχολεία που θα είναι κλειστά

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΤΤΙΚΗ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΛΕΙΣΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!