Ποια (πρώην) κυρία της αυτοδιοίκησης υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση…

Σε επέμβαση αποκατάστασης βλαβών που εντοπίστηκαν στις καρωτίδες αρτηρίες θα προχωρήσουν εντός την ημέρας, οι θεράποντες γιατροί της δημοσιογράφου και πρώην βουλευτού Φωτεινής Πιπιλή, η οποία νοσηλεύεται από χθες στο Αττικό νοσοκομείο.

Ήδη, έχει γίνει ο προεγχειρητικός έλεγχος και διαπιστώθηκε μετά από υπέρηχο καρδιάς και καρδιογράφημα ότι η καρδιακή της λειτουργία είναι καλή.

Η Φωτεινή Πιπιλή την προηγούμενη εβδομάδα εκδήλωσε ήπιο εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο αντιμετωπίσθηκε με απόλυτη επιτυχία στον Ευαγγελισμό και η πορεία της υγείας της εξελίχθηκε ομαλά.

Το γεγονός ότι είναι καπνίστρια οδήγησε τους γιατρούς της να ζητήσουν διερεύνηση της κατάστασης των καρωτίδων της. Προγραμματισμένα εισήχθη χθες στο Αττικό νοσοκομείο, όπου ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκαν βλάβες στις αρτηρίες αυτές.

Αποφασίσθηκε από το νευροχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου, το οποίο εξειδικεύεται σε τέτοια περιστατικά, να γίνει άμεσα αποκατάσταση των βλαβών αυτών προκειμένου να αποφευχθεί ένα σοβαρότερο επεισόδιο στο μέλλον.

Η ίδια είναι σε καλή γενική κατάσταση και αντιμέτωπίζει με ηρεμία το προβλημα υγείας της ακολουθώντας της συμβουλές των γιατρών της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ, ΚΑΡΩΤΙΔΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!