ΠΟΕ-ΟΤΑ: Βρούτση, κατέβα από το αλογό σου και… συνάντησέ μας!

Παρά τα επανειλημμένες προσπάθειες που έχουν γίνει από το προεδρείο της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ για συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτσης, εντούτοις, αυτός αρνείται και δε συζητεί τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, και καλεί τον υπουργό «να κατέβει από το… άλογό του και να μας κάνει την τιμή να μας συναντήσει για τα θέματα που κατά καιρούς με έγγραφα τον έχουμε ενημερώσει (κατάργηση του ΟΠΑΔ με την ένταξή του στον ΕΟΠΥΥ, ένταξη του ΤΕΑΔΥ στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης κ.α.) χωρίς ωστόσο να έχουμε λάβει καμία απάντηση».

Παράλληλα, σημειώνει, αναφορικά με τη μη συνάντηση με τον υπουργό, ότι «οι συνεργάτες του βρίσκουν αστείες και γελοίες προφάσεις για να αποφύγουν τη συνάντηση με τους εκπροσώπους χιλιάδων εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προφανώς κατ’ εντολή του κ. Υπουργού, ενώ ο ίδιος είναι τόσο… απασχολημένος που ούτε στο τηλέφωνο δεν μπορεί να απαντήσει».

«Αυτή είναι η ευαισθησία του κ. Γιάννη Βρούτση για τα θέματα της Κοινωνικής Ασφάλισης και της Πρόνοιας των εργαζομένων και της κοινωνίας γενικότερα;», αναρωτιέται η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΒΡΟΥΤΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!