ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας, συγκέντρωση διαμαρτυρίας για εργοστάσιο Άνω Λιοσίων - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
29
Νοέμβριος
Back

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας, συγκέντρωση διαμαρτυρίας για εργοστάσιο Άνω Λιοσίων

Στάση εργασίας την επομένη Τρίτη 29 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι, πραγματοποιεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ, στο πλαίσιο των αντιδράσεών της για εργοστάσια σκουπιδιών στην Αττική μέσω ΣΔΙΤ.

Στις 10 και μισή το πρωί, πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν και Μωραΐτη, Αθήνα), ο οποίος στις 12 το μεσημέρι θα διεξάγει το διαγωνισμό για τα εργοστάσια σκουπιδιών στη δυτική Αττική, και συγκεκριμένα για το εργοστάσιο στα Άνω Λιόσια.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τους συλλόγους – μέλη της, αιρετούς και κατοίκους να ενώσουν τη φωνή τους μαζί της, «προκειμένου όλοι μαζί να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στα μεγάλα επιχειρηματικά, εργολαβικά και εκδοτικά συμφέροντα και την οικονομική επιβάρυνση των δημοτών».

«Η αποφασιστική και δυναμική συμμετοχή όλων μας είναι η μόνη προϋπόθεση για να μην εφαρμοστούν τα σχέδια τους που μόνο στόχο έχουν την οικονομική εξαθλίωση των πολιτών και την περιβαλλοντική καταστροφή της Αττικής», σημειώνει.

Διαβάστε επίσης:
ΕΔΣΝΑ: Απέρριψε αίτημα αναστολής διαγωνισμού για Κερατέα
Σκουπίδια Αττικής: Οι ίδιοι 8 «μνηστήρες» και για την Κερατέα
Σκουπίδια Αττικής: Ξεκινά ο Ανταγωνιστικός Διάλογος για το Γραμματικό
Σκουπίδια Αττικής: Οκτώ «μνηστήρες» για εργοστάσιο Γραμματικού
ΑΣΚ-ΟΤΑ: Τα ΜΑΤια της ΕΛΑΣ στο διαγωνισμό για τα σκουπίδια Αττικής
ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας για το εργοστάσιο σκουπιδιών σε Γραμματικό
ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στήνει μπλόκα στους διαγωνισμούς για τα εργοστάσια της Αττικής
ΣΥΡΙΖΑ: Στη συγκέντρωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά των ιδιωτών στα σκουπίδια Αττική

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!