ΠΟΕ- ΟΤΑ: Συλλαλητήριο την Πέμπτη στην πλατεία Κλαυθμώνος με αιχμή τη λήξη της διαθεσιμότητας - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
24
Ιανουάριος
Back

ΠΟΕ- ΟΤΑ: Συλλαλητήριο την Πέμπτη στην πλατεία Κλαυθμώνος με αιχμή τη λήξη της διαθεσιμότητας

Συλλαλητήριο  ενάντια στη διαθεσιμότητα οργανώνει η ΠΟΕ- ΟΤΑ αύριο Πέμπτη 6 Μαρτίου στην πλατεία Κλαυθμώνος και ώρα 1 το μεσημέρι. Τα μέλη της Ομοσπονδίας ζητούν άμεση ανάκληση όλων των διαθεσιμοτήτων και άμεση επιστροφή των σχολικών φυλάκων στα σχολεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕ- ΟΤΑ είναι η εξής:

«Συνεχίζεται ο διαρκής αγώνας των εργαζομένων κόντρα στην πολιτική των διαθεσιμοτήτων και των απολύσεων προκειμένου κανένας εργαζόμενος να μην απολυθεί στις 22 Μαρτίου 2014, ημερομηνία λήξης των πρώτων διαθεσιμοτήτων (Σχολικοί Φύλακες, Εκπαιδευτικοί κ.λπ.).

Είναι ξεκάθαρο πως για να περάσει αυτή η ανάλγητη πολιτική θα ενταθεί ο αυταρχισμός και η καταστολή αλλά και η ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζομένων.

Συνεχίζουμε… δεν πτοούμαστε, δεν φοβόμαστε!!!

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014 στη 1.00 το μεσημέρι, καλούμε τα συνδικαλιστικά στελέχη της Ομοσπονδίας (Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων), διαθέσιμους αλλά και εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να δώσουν δυναμικό παρόν στο νέο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί μαζί με την Ο.Λ.Μ.Ε. στην Αθήνα, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, που έχει οριστεί ως κέντρο του αγώνα των Σχολικών Φυλάκων.

Διεκδικούμε άμεσα:

• ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΩΝ.
• ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.
• ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
• ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΤΗΣ 5 ΕΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ.»

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!