ΠΟΕ-ΟΤΑ προς Σγουρό: Θα πάμε το ζήτημα μέχρι τέλους

Δεύτερη ανοικτή επιστολή στον Γιάννη Σγουρό απέστειλε η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταλογίζοντάς του ότι αποφεύγει να απαντήσει στα θέματα που του έχει θέσει και τα οποία αφορούν τους 8 συνεργάτες και «μέλη της παρέας του», όπως συγκεκριμένα επισημαίνεται, τα οποία αξιοποιούν οχήματα ιδιωτικής εταιρείας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Ομοσπονδία.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ κατηγορεί τον κ. Σγουρό ότι επανέρχεται στο θέμα του συνδικαλιστή που είχε κατηγορηθεί για χρήση ιδιωτικού τζιπ της ίδιας εταιρείας, παρά το ότι γνωρίζει και ο ίδιος ότι για λόγους ευθιξίας υπέβαλε την παραίτησή του, και του καθιστά σαφές ότι το ζήτημα θα το φθάσει «μέχρι τέλους», καθώς σκοπεύει να ρωτάει «για κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά», ώσπου να γίνει γνωστή η αλήθεια.

Αναλυτικά η επιστολή:

Για άλλη μια φορά, με τα γνωστά επικοινωνιακά σας παιχνίδια προσπαθείτε να αποφύγετε να απαντήσετε στα ερωτήματα που σας θέσαμε με την 1η Ανοιχτή Επιστολή μας (αριθμ. πρωτ.: 1163/6-11-2013).

Επανέρχεστε στην απάντησή σας για το «τζιπ» του συνδικαλιστή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., όταν γνωρίζετε πολύ καλά ότι για λόγους ευθιξίας υπέβαλλε την παραίτησή του.

Βέβαια στην απάντησή σας ξεχνάτε να μας απαντήσετε και για τους οκτώ (8) «δικαιούχους», συνεργάτες και μέλη της παρέας σας που κάνουν χρήση οχήματος της ίδιας ιδιωτικής εταιρείας. Πετάτε κ. Σγουρέ τη μπάλα στην εξέδρα, αλλά σας καθιστούμε σαφές ότι το ζήτημα θα το φθάσουμε μέχρις τέλους. Θα σας ρωτάμε για κάθε ένα αυτοκίνητο ξεχωριστά, ώσπου που θα πάει, θα μάθουμε κάποτε την αλήθεια… όσο και αν την αποφεύγετε.

Αξιότιμε Κύριε Περιφερειάρχα και Πρόεδρε του Δ.Σ. του Ε.Δ.Σ.Ν.Α., γνωρίστε μας ο υπάλληλος του Συνδέσμου Ζ.Γ. του κλάδου Τ.Ε. Διοικητικού-Λογιστικού που είναι Προϊστάμενος του Τμήματος Λογιστηρίου και Ελέγχου που εδρεύει και το αντικείμενο της εργασίας του είναι στην οδό Άντερσεν 8, βάσει ποιας απόφασης και συμβατικής υποχρέωσης του έχει παραχωρηθεί το αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας (ΙΡΕ-2714) μάρκας SUZUKI.

Προβλέπει η συμβατική υποχρέωση του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. και του εργολάβου ο πιο πάνω υπάλληλος να το χρησιμοποιεί και για τις προσωπικές και οικογενειακές μετακινήσεις του από και προς το Περιστέρι και όχι μόνο. Πόσο θα πληρώσει ο πολίτης της Αττικής αυτές τις παραχωρήσεις και διευκολύνσεις προς το συγκεκριμένο υπάλληλο, όπως και σε άλλους συνεργάτες σας και μέλη του «κονκλαβίου» του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. που αποφασίζουν να «δέσουν» τους κατοίκους της πρωτεύουσας με συμβάσεις που εξυπηρετούν συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα;

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο Ζ.Γ. εκτός από υπάλληλος του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. είναι και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στον Ε.Δ.Σ.Ν.Α. Άλλωστε για αυτό είναι τόσο «μαχητικός» στις διεκδικήσεις του απέναντι στην εργοδοσία!!! Γιατί αλλιώς διεκδικείς όταν η εργοδοσία σου παραχωρεί τζιπ για τις μετακινήσεις σου και αλλιώς όταν τις πληρώνεις μόνος σου.
Και μια σοβαρή επισήμανση αν και το ξέρετε και μάλιστα πολύ καλά ότι στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ούτε τα στόματα θα μας κλείσετε ούτε θα μας τα… μπουκώσετε!!!

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΤΖΙΠ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!