ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά του Δημάρχου Γλυφάδας για την παράνομη χωματερή στο Γκολφ

«Πυρά» εξαπολύει η ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά του Δημάρχου Γλυφάδας, για τα απορρίμματα που συλλέγονται στην πόλη εν μέσω απεργίας και καταλήγουν σε παράνομη χωματερή.

Δείτε τι «αποκαλύπτει» η ΠΟΕ-ΟΤΑ σε ανακοίνωσή της:

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου βρέθηκε στην ανάγκη και στην υποχρέωση να υπερασπιστεί την κυβέρνηση και το «Αναπτυξιακό» Νομοσχέδιο, με το άρθρο 179 του οποίου εκχωρούνται οι υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού των Ο.Τ.Α. στα ιδιωτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα.

Τα έβαλε με τους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστές της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. που θέλησαν να σταματήσουν, όπως κατήγγειλε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την αποκομιδή των απορριμμάτων στη Γλυφάδα. Απέκρυψε, όμως, ότι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα στην καθαριότητα, το πράσινο και τον ηλεκτροφωτισμό την Τρίτη και Τετάρτη, 22 και 23 Οκτωβρίου 2019, βρίσκονταν σε 48ωρη απεργία.

Προφανώς, ακολουθώντας την γραμμή της Κυβέρνησης, που θέλει να καταργήσει το δικαίωμα στην απεργία, ο κ. Παπανικολάου υπερασπίστηκε το προσωπικό, που λειτούργησε απεργοσπαστικά και θέλησε να εμφανιστεί ως «σωτήρας» της Γλυφάδας, απευθυνόμενος στους πολίτες, λέγοντας ότι «προέχει η Δημόσια υγεία», «το Δημόσιο καλό» και ότι θα συνεχιστεί η αποκομιδή των σκουπιδιών.

Μόνο, ο κύριος Δήμαρχος Γλυφάδας λησμόνησε να ενημερώσει τους δημότες του αλλά και όλη την χώρα, ότι τα απορρίμματα, που συλλέγονται στον Δήμο καταλήγουν σε μεγάλο μέρος τους σε παράνομη χωματερή, η οποία έχει δημιουργηθεί κοντά στο Γκολφ. Για ποια Δημόσια Υγεία και Δημόσιο καλό κόπτεται ο Δήμαρχος Γλυφάδας, καταγγέλλοντας ως «μικροπολιτικές σκοπιμότητες και συνδικαλιστικά τερτίπια» την αντίδραση των εργαζομένων μπροστά στην απειλή και τον κίνδυνο να χάσουν τις θέσεις εργασίας τους;», προσθέτει η ανακοίνωση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΩΜΑΤΕΡΗ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΓΚΟΛΦ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!