ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά ΕΔΣΝΑ για την επέκταση λειτουργίας 2 μονάδων

«Η επέκταση της λειτουργίας των μονάδων του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. έγινε με διαδικασίες αδιαφανείς και με γνώμονα την εξυπηρέτηση των μεγάλων εργολαβικών και επιχειρηματικών συμφερόντων και όχι των πολιτών. Ο Πρόεδρος του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. κ. Γιάννης Σγουρός και η Εκτελεστική Επιτροπή δημιουργούν τετελεσμένα και δεσμεύουν το Σύνδεσμο με συμβάσεις ετών σε βάρος των πολιτών της Αττικής.«, τονίζει σε ανακοίνωση της η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλοντας «με πρόσχημα το «κούρεμα» των χρεών του Συνδέσμου» την επέκταση της λειτουργία των μονάδων (Ε.Μ.Α.Κ. και αποτεφρωτήρα Ε.Ι.Α.) για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια.

«Πρόκειται για ένα «δώρο» προς τους μεγαλοεργολάβους που εκμεταλλεύονται τις μονάδες αυτές. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τη Διοίκηση του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. που για άλλη μια φορά, υπηρετώντας τις μνημονιακές πολιτικές, αποφασίζουν για τους πολίτες της Αττικής χωρίς αυτούς και με την απουσία των θεσμικών φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» προστίθεται στην  ανακοίνωση.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ, καταλήγοντας στην ανακοίνωση της, καλεί «την Εκτελεστική Επιτροπή του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. να δώσει στη δημοσιότητα τις συμβάσεις του Ε.Μ.Α.Κ. και του αποτεφρωτήρα Ε.Ι.Α. καθώς και την αποτίμηση της λειτουργίας τους από τον ιδιώτη (τεχνική και οικονομική αξιολόγηση).»

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΑΣ, ΜΟΝΑΔΕΣ, Ε.Δ.Σ.Ν.Α.


Αφήστε μια απάντηση