ΠΟΕ-ΟΤΑ για Δήμαρχο Σπατών-Αρτέμιδος: Θεωρεί τον δήμο τσιφλίκι του

Επίθεση κατά του δημάρχου Σπατών-Αρτέμιδος, κ. Δημήτρη Μάρκο εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Ε.Ε της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κατηγορώντας τον πως  αγνοεί την υφιστάμενη νομοθεσία για τον ορισμό προσωπικού ασφαλείας κατά την διάρκεια απεργιακών κινητοποιήσεων. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Έχουμε πολλές φορές καταγγείλει αιρετούς που αγνοώντας επιδεικτικά την υφιστάμενη νομοθεσία λειτουργούν με ιδιοκτησιακή λογική θεωρώντας τον Δήμο «τσιφλίκι τους». Σε αυτή την κατηγορία αιρετών προφανώς συγκαταλέγεται ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος Μάρκου Δημήτρης ο οποίος προκλητικά αγνοεί την υφιστάμενη νομοθεσία για τον ορισμό προσωπικού ασφαλείας κατά την διάρκεια απεργιακών κινητοποιήσεων.

Συγκεκριμένα και παρά τα όσα προβλέπονται εξέδωσε απόφαση (50/2019) με την οποία ορίζει προσωπικό ασφαλείας αυθαίρετα και χωρίς την προβλεπόμενη από την νομοθεσία διαβούλευση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων που προβλέπονται από το άρθρο 21 του Ν.1264/1982.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με προγενέστερη ανακοίνωση της (209/5-3-2013) προς τους Συλλόγους – Μέλη της έδωσε σαφείς οδηγίες για τον ορισμό προσωπικού ασφαλείας. Οδηγίες που πρέπει να ακολουθούνται και να τηρούνται αυστηρά και περιοριστικά από όλους προκειμένου ακριβώς να αποφευχθούν αυθαιρεσίες τύπου… Δήμου Σπάτων- Αρτέμιδος!!!
Καταγγέλλουμε κατηγορηματικά και με απερίφραστο τρόπο για καταπάτηση συνδικαλιστικών δικαιωμάτων του Δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος που με αυθαιρεσία και Διοικητικό «τσαμπουκά» προσπαθεί να επιβληθεί στους εργαζόμενους με προδήλως παράνομες αποφάσεις.

Ζητάμε την άμεση ακύρωση της παράνομης απόφασης του Δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Μάρκου Δημήτρη.
Καλύπτουμε συνδικαλιστικά κάθε απόφαση του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος σε αυτή την κατεύθυνση.

Δηλώνουμε πως ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος θα βρει απέναντι του, το σύνολο των Εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΜΟ, ΤΣΙΦΛΙΚΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!