πλημμύρησε-ζωγραφιές-χαμόγελα-και-ευ-1136790
ΔΗΜΟΙ | 13.02.2023 | 16:00

Πλημμύρησε ζωγραφιές, χαμόγελα και ευχές το Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου

Με μηνύματα ανθρωπιάς,αλληλεγγύης και θερμές ευχές για υγεία, χαρά και ευτυχία των δημοτών πλαισίωσε την κοπή της βασιλόπιτας το τμήμα εικαστικών του Δήμου Φυλής, παρουσία του Χρήστου Παππού, το απόγευμα της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου.

Η δασκάλα του τμήματος και οικοδέσποινα της εκδήλωσης Σταυρούλα Κοντοράβδη αφού καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε χρόνια πολλά αναφέρθηκε στις δράσεις του τμήματος που αριθμεί 28 χρόνια παραγωγικής λειτουργίας και έκοψε το κομμάτι της “στην ανθρωπιά μας, όλων όσων την δείχνουν έμπρακτα και κουράζονται για να προσφέρουν στην κοινωνία μας όπως ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του που άφησαν τη ζέστη του σπιτιού τους και κράτησαν ανοιχτούς και ασφαλείς τους δρόμους τις δύσκολες ημέρες του χιονιά βοηθώντας τους δημότες που είχαν ανάγκη” όπως είπε.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κληθείς στο βήμα βρέθηκε μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη αφού τα παιδιά του είχαν ζωγραφίσει ένα κλαδί ελιάς που το με την ευχή “όπως η ελιά κρατάει τα φύλλα της όλο το χρόνο έτσι και ο Δήμος μας να κρατάει τους δημότες του”.

Ο Χρήστος Παππούς ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, χαμόγελο και αισιοδοξία και συγκινημένος αφιέρωσε το κομμάτι του στη μικρή Μαρίνα που του πρόσφερε τη ζωγραφιά.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” Γιώργος Μαυροειδής ευχήθηκε χρόνια πολλά και συνεχάρη τη Σταυρούλα Κοντοράβδη για τις προσπάθειες και το πλούσιο έργο της.

Ευχές απηύθυναν και δήλωσαν τη στήριξή τους στο τμήμα εικαστικών οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας και Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος. Η ιδρύτρια του τμήματος και τέως Δήμαρχος Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου χαρακτήρισε λιτή και περιεκτική την εκδήλωση,υπογράμμισε πως εκτιμά τη στήριξη του Δήμου Φυλής σε όλους τους συλλόγους και τον ευχαρίστησε θερμά και ζήτησε περισσότερη υποστήριξη του Δήμου σε αυτό το “αδικημένο” όπως είπε τμήμα. Ευχές απηύθυναν επίσης οι κυρίες Βαγενά και Γιορδάση που διετέλεσαν Πρόεδροι του Πολιτιστικού Κέντρου Ζεφυρίου.

Το τμήμα εικαστικών του Ν.Π.Δ.Δ. “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” αριθμεί φέτος 100 και πλέον μέλη και λειτουργεί παιδικά τμήματα, εφήβων και ενηλίκων. Τα παιδιά είχαν ετοιμάσει και πρόσφεραν ζωγραφιές με ευχές για ελπίδα και αγάπη σε όλους τους προσκεκλημένους.