Πιστοί στο καθήκον οι Αιμοδότες του Δήμου Φυλής

Πιστοί στο ραντεβού τους οι Εθελοντές Αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής και το πρωί της Τετάρτης 23 Ιουνίου, βρέθηκαν στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων,για να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Κατά την αιμοδοσία τηρήθηκαν αυστηρά  τα μέτρα προστασίας και οι αιμοδότες προσήλθαν σύμφωνα με προγραμματισμένα ραντεβού, τα οποία κι εκπληρώθηκαν χωρίς να λείψει κανείς.

Ο αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος βρέθηκε κοντά σε νοσηλευτές, εργαζόμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας και Αιμοδότες, προκειμένου να τους μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού για τη πολύτιμη συνεισφορά τους στην ιερή διαδικασία της αιμοδοσίας.

“Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε οι ελλείψεις σε αίμα είναι μεγάλες και η συμμετοχή των εργαζομένων του Δήμου Φυλής και των συμπολιτών μας, αναγκαία όσο ποτέ, για αυτό και τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ” δήλωσε σχετικά ο Γιώργος Αντωνόπουλος.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]