Πύργος Ηλείας: Στάση εργασίας την Δευτέρα για τα σκουπίδια – Αφόρητη η κατάσταση στην πόλη  

Στάση εργασίας αποφάσισε να κηρύξει για την ερχόμενη Δευτέρα η Ε.Ε. της Α.∆.Ε.∆.Υ. ύστερα και από εξουσιοδότηση του Γ.Σ.

Η στάση εργασίας θα γίνει από τις 12:00 µέχρι τη λήξη του ωραρίου, σε όλες τις ∆δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.∆.∆. και τους Ο.Τ.Α. του Πύργου, τη ∆ΕΥΤΕΡΑ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015. Η στάση εργασίας πραγματοποιείται προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι για να συµµμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, για να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα των χιλιάδων τόνων σκουπιδιών που παραμένουν στους δρόμους του Πύργου.

Η έκθεση της Υγειονομικής Επιθεώρησης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου είναι απόλυτη για την κατάσταση που επικρατεί. Ο έλεγχος έγινε όχι σε ένα ή δύο, αλλά σε 26 σημεία της πόλης του Πύργου, κεντρικά αλλά και περιμετρικά της πόλης.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, οι σωροί των απορριμμάτων βρίσκονται κοντά σε χώρους ιδιαίτερης υγειονομικής σημασίας, όπως σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καταστήματα προσφοράς φαγητού, υπεραγορές τροφίμων, πολυσύχναστους δημόσιους χώρους καθώς και σε σημεία που εξυπηρετούν την μετακίνηση του επιβατικού κοινού.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΔΕΔΥ, ΝΠΔΔ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ, ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!