Πυλαία-Χορτιάτης: Ολοκληρώθηκαν στην Εξοχή έργα υποδομής 1,1 εκατ. ευρώ

Ολοκληρώθηκαν τα έργα υποδομής στο νοτιοδυτικό τμήμα της δημοτικής κοινότητας Εξοχής, προϋπολογισμού 1,1 εκατ. ευρώ που γίνονται στο πλαίσιο της επέκτασης του σχεδίου της περιοχής. Με συνολικό μήκος έργου 1.200 μέτρα που περιλαμβάνει κατασκευή δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης, ασφαλτοστρώσεις, διαγραμμίσεις, τοποθέτηση σήμανσης, κατασκευή πεζοδρομίων και εσοχών στάθμευσης, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής στον ενιαίο δήμο.

Όλο το μήκος του κεντρικότερου άξονα της Εξοχής, της οδού Αγίου Στεφάνου-Διαγόρα-Φιλίππου, πλάτους 14 μέτρων, που αποτελεί το 95% του συνολικού έργου έχει ήδη δοθεί στην κυκλοφορία και απομένει η ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών στους κάθετους δρόμους Θράκης, Σαλαμίνος και Επτανήσου που θα παραδοθούν για χρήση στους κατοίκους το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους.

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!