Πιερία: Στο Ελεγκτικό τα εντάλματα, σε απόγνωση οι συμβασιούχοι

Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην Αθήνα θα αποφανθεί για την έγκριση ή μη των χρηματικών ενταλμάτων των συμβασιούχων εργατών καθαριότητας των Δήμων Κατερίνης, Κολινδρού και Δίου – Ολύμπου, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, με τους συμβασιούχους να καταλογίζουν στους Επιτρόπους καθυστερήσεις και να περιγράφουν ότι βρίσκονται σε απόγνωση από την απληρωσιά τους.

«Δεν έχουμε να πληρώσουμε τίποτα. Ας ελπίσουμε ότι το κλιμάκιο θα αποφασίσει γρήγορα και όχι μετά από τρεις μήνες», λένε χαρακτηριστικά καθώς έχει να καταβληθεί η μισθοδοσία τους εδώ και μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με παλαιότερες καταγγελίες που έγιναν στην aftodioikisi.gr, οι κινήσεις της Επιτρόπου της Πιερίας σήκωσαν ερωτηματικά καθώς, ενώ φερόταν να έχει όλα τα έγγραφα που ζήτησε από το Δήμο, επέμενε, όπως έκανε και στο παρελθόν, να κρατάει σκληρή στάση και να μην υπογράφει τα εντάλματα πληρωμής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]