Πεζοδρομείται για μια ακόμη Κυριακή η Λ.Νίκης – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί

Σε πεζόδρομο μετατρέπεται σήμερα για μία ακόμη φορά η Λεωφόρος Νίκης. Η Παλιά Παραλία της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της πεζοδρόμησης, η οποία πραγματοποιείται μία Κυριακή κάθε μήνα, η Λεωφόρος Νίκης θα κλείσει από το ύψος της πλατείας Ελευθερίας και συγκεκριμένα από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου, μέχρι το ύψος του Λευκού Πύργου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, λόγω της πεζοδρόμησης, θα αμφιδρομηθούν οι οδοί Δημοσθένους και Πλουτάρχου, εξυπηρετώντας τις παρόδιες ιδιοκτησίες και τους σταθμούς αυτοκινήτων που βρίσκονται στην περιοχή. Επίσης, θα ενισχυθούν τα μέτρα αστυνόμευσης στους ποδηλατόδρομους των οδών Σαλαμίνος και Ναυάρχου Κουντουριώτη για την απρόσκοπτη κίνηση των ποδηλάτων προς το σημείο της πεζοδρόμησης.

Τέλος, με μέριμνα του δήμου Θεσσαλονίκης και της Τροχαίας, θα τοποθετηθεί κατάλληλη σήμανση στα σημεία των εκτροπών και θα υπάρχουν τροχονόμοι σε καίρια σημεία για την ενημέρωση των οδηγών, τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ, ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!