Πετρακογιώργη: Nα παραμείνουν στη Φαιστό ΔΟΥ και ΙΚΑ

Την έντονη αντίθεσή της στην κατάργηση της ΔΟΥ Μεσαράς που προβλέπεται στο σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών αλλά και στην πρόθεση του υπουργείου Υγείας να αποδυναμώσει τις υπηρεσίες του ΙΚΑ στην περιοχή, εξέφρασε η δήμαρχος Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη – Ανυφαντάκη.

Στο πλαίσιο ανοιχτής συζήτησης με θέμα: «παραμονή των υπηρεσιών στην περιοχή του Νότου» η δήμαρχος Φαιστού δήλωσε: «Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση η οποία μας βρίσκει εντελώς αντίθετους. Γνώμονας της Δημοτικής Αρχής είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και η αποκέντρωση των υπηρεσιών. Θεωρούμε μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικό σε κάθε  Δήμο να παραμένουν οι υπηρεσίες που έρχονται να καλύψουν την εξυπηρέτηση των δημοτών. Για τους λόγους αυτούς που σας προανέφερα θεωρούμε απαραίτητη την παραμονή των υπηρεσιών στην περιοχή  μας τόσο για την εξυπηρέτηση των πολιτών και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής αλλά και των όμορων Δήμων».

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!