Πέθανε πρώην δήμαρχος (φωτο)

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο γιατρός και πρώην δήμαρχος του πρώην Δήμου Κάρλας, Θανάσης Παπαδήμας.

Ο Θανάσης Παπαδήμας είχε το Ιατρείο του στο Βόλο στην Πλατεία Ελευθερίας με την ειδικότητα του Παθολόγου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Διετέλεσε Δήμαρχος Καρλας και συνέδεσε το όνομά του με πολλά έργα στην περιοχή. Αντιμετώπιζε με εξαιρετικό τρόπο τους συμπολίτες του αλλά και όποιον ζητούσε τη βοήθειά του.

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας, σημειώνει τα ακόλουθα:

Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου, για την απώλεια ενός αξιόλογου Δημάρχου και μιας σημαντικής προσωπικότητας, του Αθανάσιου Παπαδήμα, Δημάρχου του πρώην Δήμου Κάρλας και Προέδρου της πρώην Κοινότητας Ριζομύλου.
Διετέλεσε Δήμαρχος Κάρλας κατά τα έτη 1999-2002 και 2007-2010.
Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση με ήθος, εντιμότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα. Χαρακτηριστική ήταν η ουσιαστική του προσφορά όχι μόνο ως δήμαρχος αλλά ως άνθρωπος και ως γιατρός στην τοπική κοινωνία. Ένας καταξιωμένος άνθρωπος με σπουδαίο αυτοδιοικητικό έργο που χαρακτηρίζεται από μια σειρά έργων και παρεμβάσεων για τον τόπο του, που έως και σήμερα απολαμβάνουν τα οφέλη και εξυπηρετούνται όλοι οι δημότες.
Είχε αναπτύξει μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη σχέση με τους δημότες που τον ακολουθούσε όλα τα χρόνια της δημαρχιακής του πορείας. Η αγάπη και η εκτίμηση του κόσμου αποτυπώθηκε στη συνεχή εκλογή του στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο Αθανάσιος Παπαδήμας αποτέλεσε ένα παράδειγμα για όλους μας, από τον οποίο όλοι πρέπει να διδασκόμαστε και θα παραμείνει στις καρδιές όλων για όλα όσα απλόχερα χάρισε στους συμπολίτες του, στους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης και γενικότερα στην Τοπική μας Κοινωνία. Άξιος εκπρόσωπος της κοινωνίας μας, κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στον Δήμο μας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Καλό ταξίδι, Δήμαρχε.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΘΑΝΕ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!