πέθανε-πρόεδρος-δημοτικού-συμβουλίο-963476
ΔΗΜΟΙ | 13.12.2022 | 15:11

Πέθανε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 52 ετών ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νικ. Σκουφά και μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Άρτας, Θανάσης Βασίλης.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας εξαίρετος και ευχάριστος άνθρωπος, συνεπής και εργατικός, πολύ γνωστός και αγαπητός στην μικρή μας κοινωνία, με ηθική και υψηλό όραμα για την κοινωνία.

Παραθέτουμε ένα απόσπασμα στη μνήμη του εκλιπόντος από όσα είχε πει όταν ανέλαβε το 2019 τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος Δημοτικού Δήμου Νικ. Σκουφά:

«Έχω περάσει από πολλά στάδια στη ζωή μου, είτε διοικητικά, είτε πολιτικά, αλλά σας βεβαιώνω ότι το σημερινό αξίωμα που μου εμπιστευθήκατε είναι το πιο ουσιαστικό. Γιατί μου δίνει την ευκαιρία να υπηρετήσω τον Δήμο μας από ένα καίριο και νευραλγικό πόστο. Και κυρίως επειδή μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω, ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν τη λειτουργία του Σώματος και θα του δώσουν τη δυνατότητα να είναι πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό. Εκείνο που έχω να πω και να ξεκαθαρίσω ευθύς εξ αρχής είναι το ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να έχει το δημοτικό συμβούλιο ποιότητα, κύρος και επίπεδο αντάξιο της ιστορίας του και να αποτελεί «κιβωτό» θεσμών και αξιών που θα προάγουν το όνομα του Δήμου μας και θα το καθιστούν σεβαστό σε όλους».