Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Κολυμβαρίου

Μεγάλη θλίψη επικρατεί στο νομό Χανίων για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Κολυμβαρίου (νυν Δ.Ε. του Δήμου Πλατανιά), Πολυχρόνη Πολυχρονίδη.

Ένας άνθρωπος με μεγάλη δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο Πολυχρόνης Πολυχρονίδης έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Ο Πολυχρόνης Πολυχρονίδης υπήρχε Δήμαρχος Κολυμβαρίου και δημοτικός σύμβουλος και η δράση του ήταν σημαντική με συμβολή στην τοπική κοινωνία.

H κηδεία του Πολυχρόνη Πολυχρονίδη θα γίνει το Σάββατο απότον Ιερό Ναό Πέτρου & Παύλου περιοχή Δικαστηρίων όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία
στις 12 μ και ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά Χανίων. Η σορός θα βρίσκεται στον Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου από τις 11 το πρωί του Σαββάτου.

H ΠΕΔ Κρήτης απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα όπου τονίζεται ότι, “ο εκλιπών υπήρξε από τους πρωτεργάτες Δημάρχους των Καποδιστριακών Δήμων και υπηρέτησε για 2 θητείες ως Δήμαρχος στο Δήμο Κολυμβαρίου. Το έργο που άφησε, ιδιαίτερα στον τομέα του πολιτισμού και του περιβάλλοντος θα μείνει ανεξίτηλο στο χρόνο”.

Στην έκδοση ψηφίσματος προχώρησε και το Δημοτικό Συμβουλίου Πλατανιά για την απώλεια του τέως Δημάρχου του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Κολυμβαρίου που σημειώνει:                           

Στο άκουσμα της απώλειας του τέως Δημάρχου του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Κολυμβαρίου, Πολυχρονίδη Πολυχρόνη, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πλατανιά συγκλήθηκε εκτάκτως και εξέφρασε την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια ενός πρωτεργάτη   και οραματιστή της Αυτοδιοίκησης,  γνώστη και ακάματου  εργάτη του Πρωτογενή Τομέα.

Ο Πολυχρονίδης Πολυχρόνης υπήρξε Δήμαρχος, για δύο τετραετίες στον Καποδιστριακό Δήμο Κολυμβαρίου.

Το σημαντικό και αναγνωρισμένο έργο του, καθώς και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του σε θέματα Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, έχουν το ανεξίτηλο  “αποτύπωμά” του στην περιοχή που υπηρέτησε.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πλατανιά εξέδωσε συλλυπητήριο ψήφισμα και αποφάσισε τα εξής:

  • Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  • Τα έξοδα κηδείας του αποβιώσαντος να καλυφθούν με δαπάνη του Δήμου Πλατανιά.
  • Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά, να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.
  • Οι σημαίες στα Δημοτικά Καταστήματα να παραμείνουν μεσίστιες κατά την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας.
  • Να κατατεθεί στέφανο στη μνήμη του εκλιπόντος.
  • Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΘΑΝΕ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!