Πέθανε ο Δημήτρης Κυριαζόπουλος -Θλίψη στην Κηφισιά

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του δραστήριου επί δεκαετίες πρόεδρου του τοπικού Συλλόγου «Ο Κηφισός», στρατηγού ε.α, Δημήτρη Κυριαζόπουλου. Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει τα εξής:
Υπήρξε ένας άνθρωπος εξαιρετικά δραστήριος και σημαντικός, με αυταπάρνηση και μεγάλη προσφορά στον Δήμο μας. Ταύτισε το όνομα του και την ζωή του με τους αγώνες για την προστασία του φυσικού δομημένου περιβάλλοντος και ειδικότερα για τη διαφύλαξη του οικιστικού χαρακτήρα της συνοικίας Αδαμών. Συνέβαλε όσο κανένας άλλος στην κατοχύρωση κοινοχρήστων χώρων και στην διεκδίκηση άλλων. Διαρκής η μέριμνα και η πίεση προς κάθε κατεύθυνση ακόμα κι όταν η ασθένεια τον είχε καταβάλει, για νέα σχολεία, πλατεία, αποτροπή δυσμενών κυκλοφοριακών παρεμβάσεων (διόδια, ράουντ αμπάουτ, κ.α.)
Υπήρξε πάντα δίπλα στον Δήμο μας σε πολλές διεκδικήσεις για την ποιότητα ζωής όλων μας. Ήταν βαθύς γνώστης των θεμάτων χωροταξίας και πολεοδομίας. Σε όλη του τη μακρά πορεία υπήρξε ενεργός πολίτης, συμπαραστάτης στο Δήμο και στις υπηρεσίες του.
Στους οικείους του Δημήτρη Κυριαζόπουλου εκφράζουμε όλη μας την συμπαράσταση και στον σημαντικό εκλιπόντα τον βαθύτατο σεβασμό μας.
Κατόπιν αιτήματος της οικογένειας και λόγω των εξαιρετικών υπηρεσιών και αφιέρωσης του στις υποθέσεις του Δήμο μας, εγκρίνεται κατ’ εξαίρεση η ταφή του εκλιπόντος σε τάφο τριετίας στο «Ιστορικό Κοιμητήριο Νέας Ερυθραίας» που είναι ήδη «κορεσμένο».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΕΘΑΝΕ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!