Πέθανε ο Αντώνης Κούτης, διευθυντής του Κοινωνικού Ιατρείου Ηρακλείου

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του διευθυντή του Κοινωνικού Ιατρείου Ηρακλείου , Αντώνη Κούτη, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι.

«Οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Πολυδύναμο Ιατρικό και Κοινωνικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου, θέλουμε να εκφράσουμε την βαθύτατη θλίψη μας για την απροσδόκητη απώλεια του διευθυντή μας Αντώνη Κούτη.

Ο Αντώνης Κούτης ήταν μαζί με τον καθηγητή Χρήστο Λιονή, οι δυο βασικοί πυλώνες για τη δημιουργία αυτού του Ιατρείου , στηρίζοντας το όραμα για ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας, με σεμνότητα και ήθος απαράμιλλο.

Πάντα δίπλα στον ασθενή, δίπλα στον άνθρωπο χωρίς διακρίσεις.

Πάντα δίπλα στους φοιτητές, ειδικευόμενους, συνάδελφους γιατρούς, νοσηλευτές αλλά  και όλο το προσωπικό.

Καθοδηγητής και συμπαραστάτης μας, τα βήματα του σταθερά η στάση του παραδειγματική. Η ευθύνη όλων μας μεγάλη να συνεχίσουμε το έργο του.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του, και να τους διαβεβαιώσουμε ότι δεν θα αφήσουμε το όραμά του να χαθεί»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!