Τρίτη
6
Ιούνιος
Back
ΑΣΕΠ: 1.178 προσλήψεις σε 58 φορείς -Αναλυτικοί πίνακες (έγγραφα)

Πέθανε δημοτικός σύμβουλος (φωτο)

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, που υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως γιατρός, ο δημοτικός σύμβουλος της πόλης Φίλιππος Τσουμάνης.

Σημαίνων στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή, διετέλεσε Νομάρχης Πρέβεζας, ενώ είχε διεκδικήσει τη Νομαρχία Ιωαννίνων και διατέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος.

Το 2010 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Φίλιππα Φίλιου και από το 2011 μέχρι και το 2019 ήταν πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ.

Το 2019 εξελέγη και πάλι με την παράταξη του Θωμά Μπέγκα και μέχρι πριν λίγους μήνες, όταν εισήχθη στο Νοσοκομείο,  υπηρετούσε με συνέπεια το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων.

Δήλωση ΓΑΠ

Δήλωση για το θάνατο του Φίλιππου Τσουμάνη έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου
Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του Φίλιππου Τσουμάνη.

Ο Φίλιππος, εξαίρετος επιστήμονας και αγωνιστής, με μεγάλη προσφορά στον τόπο του, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που υπηρέτησε επί πολλά χρόνια, και με μεγάλη συμβολή στους αγώνες της Προοδευτικής Παράταξης για την Αλλαγή της χώρας, αφήνει πίσω του ένα σημαντικό αποτύπωμα ως παρακαταθήκη.

Θα τον συνοδεύει πάντα η αναγνώριση της προσφοράς του και η αγάπη των φίλων και συντρόφων του.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!