Πέθανε δημοτική υπάλληλος

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 17 Απριλίου 2021 - 19:00
  • Comments Off

«Με λύπη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της Διευθύντριας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου ΝΦ-ΝΧ. Διορίστηκε ως Γεωπόνος στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας επί Δημαρχίας Σάββα Σταματιάδη όπου εργάστηκε με επαγγελματισμό για 30 χρόνια υπηρετώντας με επιτυχία από διάφορα πόστα φθάνοντας τον βαθμό της Διευθύντριας των υπηρεσιών Περιβάλλοντος – Πράσινου- Άλσους του ενιαίου Δήμου», γράφει σε ανακοίνωση της παράταξη Δύναμης Πολιτών  Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

«Η Βάσω Μαθιουδάκη διακρινόταν για τον ανιδιοτελή και ακέραιο χαρακτήρα της, την επιστημονική κατάρτιση στο αντικείμενο της, την συλλογική δουλειά της και το οργανωτικό της πνεύμα κυρίως όμως για το γεγονός ότι δεν δίσταζε να υπερασπιστεί με σθένος τις απόψεις της σε ζητήματα της υπηρεσίας προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της καθώς και σε όλους όσους
εργάστηκαν δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια. Θα την θυμόμαστε με σεβασμό», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!