Περισσότεροι από 500 αθλητές στον αγώνα δρόμου του Δήμου Κατερίνης

Την πεποίθησή τους ότι o αγώνας δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» θα διεξαχθεί (την Κυριακή 13 Οκτωβρίου), υπό απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, εξέφρασαν οι διοργανωτές, στη διάρκεια σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Κατερίνης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με τις έως τώρα εκτιμήσεις περισσότεροι από 500 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα, καθώς και από την Κύπρο αναμένεται να λάβουν μέρος στον αγώνα, ο οποίος είναι ενταγμένος στο πλαίσιο των 101 χρόνων Ελεύθερης πόλης.

Την σύσκεψη συντόνισε ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας Θωμάς Παπαδημητρίου, ο οποίος μετέφερε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, σε όλους τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετέχουν στην προετοιμασία της διοργάνωσης.

Όπως τόνισε ο κος Παπαδημητρίου: «Τρέχουμε… αναζητώντας την ιστορία της πόλης μας. Ανακαλύπτoυμε την Κατερίνη του χτες … σήμερα. Ο Δήμος Κατερίνης, ευαισθητοποιημένος σε θέματα Αθλητισμού, στηρίζει και καλλιεργεί το μαζικό αθλητισμό σε όλες τις κοινωνικές ομάδες. Ιδιαίτερη τιμή και χαρά που την διαδρομή θα διανύσει μαζί μας και ο Δήμαρχος Μόουσμπουργκ Αυστρίας, της φίλης και αδελφοποιημένης αυτής περιοχής με την Κατερίνη.
Η εκκίνηση θα δοθεί από το Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη στις 11:00 π.μ. στο πλατανόδασος από όπου στέλνουμε το μήνυμα: «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ».

Στη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκε η πορεία των εργασιών, αναφορικά με τους τομείς της διοργάνωσης που έχει αναλάβει κάθε φορέας ξεχωριστά, ενώ διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Στην μεγάλη αθλητική αυτή γιορτή χρώμα πολιτισμού θα δώσουν κατά μήκος της διαδρομής οι μουσικές και τα χορευτικά πολιτιστικών συλλόγων της πόλης, καθώς και του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε μια ενδιαφέρουσα και ήπια διαδρομή 8.000 μ., με φόντο τα Πιέρια, με αφετηρία το Πλατανόδασος και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας.

Η διαδρομή είναι βατή και προσφέρεται για δρομείς αλλά και αρχάριους. Θα δοθούν έπαθλα και δώρα στους νικητές και νικήτριες, ενώ μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ, ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!