Περικοπές στο δ. Πειραιά με πρωτοβουλία Φασούλα - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

Περικοπές στο δ. Πειραιά με πρωτοβουλία Φασούλα

Σε σύσκεψη όλων των αντιδημάρχων που συγκάλεσε ο δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, συζητήθηκε και αποφασίστηκε ένα πρόγραμμα περιστολής των δαπανών του δήμου, ευθυγραμμιζόμενος με τις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση και τις θυσίες που υποβάλλεται όλος ο ελληνικός λαός λόγω της μεγάλης δημοσιονομικής κρίσης. Τα πρώτα μέτρα που αποφασίστηκαν είναι τα εξής:

1. Ο δήμαρχος Παναγιώτης Φασούλας παραιτείται της δημαρχιακής του αποζημίωσης καθώς και της αποζημίωσης για έξοδα παράστασης μέχρι τέλους του έτους.

2. Καταργούνται όλα τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα που διαθέτει η δημοτική αρχή και χρησιμοποιούνται από τα πολιτικά πρόσωπα. Η κίνηση θα διεξάγεται με τα προσωπικά αυτοκίνητα και με προσωπική τους δαπάνη.

3. Διακόπτεται η σύνδεση όλων των υπηρεσιακών κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούνται από το δήμαρχο, το γενικό γραμματέα, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και από τους αντιδημάρχους.

4.Συζητήθηκε και υιοθετήθηκε επίσης, πρόταση νομικά τεκμηριωμένη προκειμένου να εξοφληθούν όλες οι οφειλές της ΚΟ.Δ.Ε.Π.Α.Π. προς τους εργαζόμενους της. Στις επόμενες ημέρες, ο δήμαρχος θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!