Πεντέλη: Όχι στην μετακίνηση του αστυνομικού τμήματος

Δημότες, κάτοικοι της  Πεντέλης , με επικεφαλής το Δήμαρχό  Δημήτριο Στεργίου-Καψάλη συγκεντρώθηκαν σήμερα Παρασκευή 16 Μαΐου 2014 στα φανάρια της διασταύρωσης της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης και έκλεισαν τη Λεωφόρο Πεντέλης συμβολικά, αντιδρώντας στην απόφαση για μετακίνηση του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης από την Πεντέλη στο Χαλάνδρι σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες.

Ο Δήμαρχος επικοινώνησε με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης – Γραφείο Υπουργού  και έλαβε τη ρητή διαβεβαίωση ότι το Υπουργείο δεν σχεδιάζει καμία μετακίνηση του Αστυνομικού Τμήματος της Πεντέλης.

Το θέμα με βάση την μεγάλη έκταση του Δήμου Πεντέλης και την εγκληματικότητα που παρουσιάζεται στην περιοχή τελευταία είναι πάρα πολύ σοβαρό και δημιουργεί ανησυχία και αναστάτωση  στους κατοίκους.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση της Πεντέλης και ο Δήμαρχός της είναι κάθετα αντίθετοι σε κάθε τέτοια σκέψη ή ενέργεια και θα αγωνιστεί εάν χρειαστεί για το αυτονόητο, για την παραμονή του Αστυνομικού Τμήματος της  Πεντέλης στην έδρα του. (Δημοτική Κοινότητα  Πεντέλης).

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!