Πεντέλη: Εντοπίστηκε εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης-Τι λέει ο δήμος

Με συντονισμένες προσπάθειες του Τμήματος Ασφαλείας Πεντέλης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β.Α. Αττικής, εντοπίσθηκε και συνελήφθη στη Δ.Κ. Μελισσίων 24χρονος ημεδαπός ως υπεύθυνος για την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης υδροπονικής μορφής και τη διακίνηση των παραγώγων της. Ο δράστης είχε εγκαταστήσει εντός της οικίας του στα Μελίσσια, ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Ο Δήμος συμμετείχε με προσωπικό και μέσα του στην προσπάθεια μεταφοράς των υλικών παραγωγής και στον έλεγχο-περίθαλψη των δύο (2) σκύλων φρουρών που υπήρχαν στο σπίτι.

Αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση ως Δήμαρχος της περιοχής, να συγχαρώ τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β. Α. Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Πεντέλης που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις εντοπισμού και σύλληψης του δράστη.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τις πάντοτε επιτυχημένες επιχειρήσεις σας απέναντι στο κακό.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΚΑΝΝΑΒΗ, ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!