Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πέντε συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σήμερα σε διαφορετικά σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

-Από τις 8 το πρωί έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται εκπαιδευτικοί, μέλη των ΕΛΜΕ, στην Περιφερειακή Διεύθυνση και προχωρούν σε 3ωρη στάση εργασίας από τις 08.00 ως τις 11.00.

-Στις 9 στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης πρόκειται να εκδικαστεί η υπόθεση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι σχολικοί φύλακες. Μαζί με τη δίκη θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση αλληλεγγύης από συναδέλφους τους.

-Στις 10, εργαζόμενοι του μετρό θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και θα απαιτήσουν την επαναπρόσληψη των απολυμένων. Ενδέχεται να πραγματοποιήσουν και πορεία προς τα γραφεία του Στράτου Σιμόπουλου.

-Στις 11, στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών, στην πλατεία Αριστοτέλους, μέλη της ένωσης θα διαμαρτυρηθούν για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών.

-Τέλος, στις 12, φοιτητές από την Κύπρο, στα πλαίσια τριήμερων εκδηλώσεων διαμαρτυρίας για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους, θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από το τούρκικο προξενείο, ενώ πρόκειται να στήσουν και σκηνή και θα ξεκινήσουν και απεργία πείνας όπως κάνουν κάθε χρόνο.

seleo.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!