Πειραιάς -Καταγγελία: Απροκάλυπτη λεκτική βία κατά συμβούλων του Λιμανιού της Αγωνίας

  • Απο stergios
  • 19 Ιανουαρίου 2019 - 10:40
  • Comments Off

Εντονότατους προπηλακισμούς δέχτηκαν χθες (Πέμπτη 17-1-2019) οι εκλεγμένοι με το «Λιμάνι της Αγωνίας» δημοτικοί σύμβουλοι, όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η παράταξη, όταν μία εξ αυτών -η Βάνα Μελά- σχολίασε με ειλικρινή έκπληξη και απορία την «κυνική ή αφελή -υπερφίαλη πάντως- ομολογία του Δημάρχου ότι δεν γεννήθηκε, δεν μεγάλωσε σ’ αυτή την πόλη, δεν την γνωρίζει, τώρα την μαθαίνει και προσπαθεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του καθώς και ότι αυτός μαζί με δέκα ακόμα άλλους θέλησαν να έρθουν να δουν τι θα κάνουν με την πόλη».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Στην αυτονόητη ερώτησή της: Δήμαρχε, τότε γιατί θέλησες να είσαι υποψήφιος σε μια πόλη που δεν έχεις δεσμούς μαζί της και γιατί θέλεις πάλι; η απάντηση ήταν μια απροκάλυπτη λεκτική βία εναντίον της και εναντίον του Δημήτρη Γκερλέ κυρίως από συναδέλφους τους της δημοτικής αρχής.

» Το απαράδεκτο αλλά όχι πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διεξαγωγή της συνάντησης του Δημάρχου με τους πολίτες στο Δημοτικό Θέατρο, προκειμένου αυτοί να εκφράσουν τις απόψεις και τα παράπονά τους στη δημοτική αρχή. Πότε θα γίνει πραγματικά αντιληπτό ότι το δικαίωμα σε απόψεις και ιδέες που διαφοροποιούνται είναι απόλυτα σεβαστό και ότι διάλογος δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αυτή τη στοιχειώδη συνθήκη; Πώς είναι δυνατό να ακούγεται παράδοξη η εύλογη απορία και όχι η «ειλικρινοφανής» ομολογία;», διερωτάται το «Λιμάνι της Αγωνίας».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ, ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΕΡΛΕΣ, ΒΑΝΑ ΜΕΛΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!