ΠΕΔΑ: Συμπαρίσταται στον διωκόμενο Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Στο πλευρό του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστου Βεττάκου, συντάσσεται με απόφαση του,  το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής σε σχέση με την εις βάρος του αγωγή  για συκοφαντική δυσφήμιση από την εταιρεία Oil One με αίτημα επιδίκασης το ποσό των 500.000 € και την απαγγελία προσωπικής κράτησης μέχρι και ένα έτος.

Το Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α. εκτιμά ότι ο Δήμαρχος  Κερατσινίου-Δραπετσώνας έπραξε το αυτονόητο εκφράζοντας τη βούληση των συνδημοτών του να ζουν σε  περιβαλλοντικές συνθήκες  ισόρροπης ανάπτυξης και οι οποίες πάνω απ΄όλα  επιβάλλεται να διασφαλίζουν την υγεία τους.

Πεποίθηση της Π.Ε.Δ.Α. είναι πως τέτοιες ενέργειες στρέφονται όχι μόνο κατά της αυτοδιοικητικής κοινότητας της Αττικής αλλά και κατά του κοινωνικού συνόλου της πόλης, εκπρόσωπος, της οποίας, άλλωστε  και με πρόσφατη ετυμηγορία, είναι ο διωκόμενος, Χρήστος Βρεττάκος.

Η Π.Ε.Δ.Α δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι ενέργειες αυτής της μορφής, βρίσκουν σθεναρά αντίθετα όλα τα μέλη της και για το λόγο αυτό, ζητάει την άμεση απόσυρση της αγωγής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΠΕΔΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]