ΠΕΔΑ: Ορίζονται εκπρόσωποι στον ΕΔΣΝΑ -Έως 3.000 ευρώ στην ΕΕ

Τους εκπροσώπους της στο ΔΣ τους ΕΔΣΝΑ πρόκειται να καθορίσει πιθανότατα και σήμερα η ΠΕΔΑ. Το θέμα βρισκόταν στην ημερήσια διάταξη του χθεσινού ΔΣ της ΠΕΔΑ, ωστόσο δεν ελήφθη σχετική απόφαση, καθώς δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης ζήτησαν από το Προεδρείο πίστωση χρόνου ως σήμερα για να γνωστοποιήσουν τα ονόματα των εκπροσώπων τους, αίτημα που έγινε αποδεκτό.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των μελών/εκπροσώπων της Π.Ε.Δ.Α. στο Δ.Σ. του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. ανέρχεται στους 36 οι 19 εκ των οποίων προέρχονται από την παράταξη της πλειοψηφίας με βάση το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου 2019.

Πάντως, κατά ττην συζήτηση του θέματος, ο Σύμβουλος της πλειοψηφίας, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης επισήμανε ότι “η επιλογή των παραταξιακών εκπροσώπων μας στον Ε.Δ.Σ.Ν.Α. θα έπρεπε να έπεται της συζήτησης μας για το τι θέλουμε για τα απορρίμματα στην Αττική, ούτως, ώστε, τα μέλη μας στον Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο να έχουν θέσεις και στρατηγικές βγαλμένες από μια πλατφόρμα κοινής αντίληψης και κατεύθυνσης και όχι να εκφράζουμε απόψεις διαμετρικά αντίθετες μεταξυ τους…”

Με άλλη απόφαση του Δ.Σ. επικυρώθηκε η μεταβίβαση προσδιορισμένων αρμοδιοτήτων του Διοικητικού Συμβουλίου στην Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ε.Δ.Α. Η συζήτηση του θέματος ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. και επί της ουσίας προβλέπει τη λήψη εκ μέρους της Ε.Ε. αποφάσεων οικονομικού αντικρίσματος έως και του ποσού των 3.000 €

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ, ΕΔΣΝΑ, ΠΕΔΑ, 3.000 ΕΥΡΩ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!