ΠΕΔ Θεσσαλίας: Νέος πρόεδρος ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος

Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας για την επόμενη τετραετία αναμένεται να εκλεγεί ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος. Πρόκειται για την 12η από τις 13 ΠΕΔ όπου έχουμε αποτελέσματα ,  ενώ την ερχόμενη  Δευτέρα 18 Νοεμβρίου οι εκλογικές διαδικασίες στις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων θα ολοκληρωθούν με την ΠΕΔ Πελοποννήσου.

Αναλυτικά στην ΠΕΔ Θεσσαλίας, έλαβαν:

Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Θεσσαλίας – Θανάσης Νασιακόπουλος έλαβε 75 ψήφοι (13 έδρες)

Αυτοδιοίκηση για το μέλλον – Αντώνης Γκουντάρας: 40 ψήφοι (7 έδρες)

Λαϊκή Συσπείρωση – Πέτρος Κρίκκης: 7 ψήφοι (1 έδρα)

Λευκό: 1

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο κ. Νασιακόπουλος δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω ολόθερμα όλους τους εκλέκτορες από τους 25 Δήμους για τη συμμετοχή τους στις σημερινές εκλογές με υποδειγματικό, γνήσια δημοκρατικό, τρόπο.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους υποψηφίους και τα μέλη του ενωτικού συνδυασμού[ΓΤ1] «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Θεσσαλίας» για το δημοκρατικό ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό με τον οποίο διεξαγάγαμε τον αγώνα μας, παρουσιάζοντας με καθαρό λόγο τις προγραμματικές θέσεις, τις προτάσεις και τα πιστεύω μας για το παρόν και μέλλον της Αυτοδιοίκησης.

Θέλω να συγχαρώ τους επικεφαλής των δύο άλλων συνδυασμών, τους κ.κ. Αντώνη Γκουντάρα και Πέτρο Κρίκκη, για την ευπρέπεια, με την οποία διεξήγαγαν τον δικό τους αγώνα, παρουσιάζοντας τις δικές τους απόψεις και προτάσεις για τους Δήμους.

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Σήμερα υπάρχουν μόνο νικητές: η Αυτοδιοίκηση, η Θεσσαλία, η ενότητα. Προχωράμε όλοι μαζί, με ειλικρινή διάθεση για συνεργασία και κυρίως με ισχυρή θέληση να είμαστε αποτελεσματικοί. Κι η ενότητα είναι προϋπόθεση της αποτελεσματικότητας.

Γνωρίζουμε ότι ο πήχης των προσδοκιών τόσο των συναδέλφων αιρετών όσο και των στενών συνεργατών μας, των εργαζομένων στους Δήμους, αλλά κυρίως της κοινωνίας της Θεσσαλίας είναι πολύ ψηλά.

Έχοντας ως βάση την εμπειρία που έχει κτηθεί και το έργο που έχει παραχθεί στην ΠΕΔ τα προηγούμενα χρόνια, δεσμευόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να πάμε την ΠΕΔ Θεσσαλίας ακόμη ψηλότερα.

Προχωράμε, λοιπόν, όλοι μαζί για να απαντήσουμε θετικά στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που διανοίγονται μπροστά μας στη νέα 4ετία ώστε να συνδιαμορφώσουμε μια ΠΕΔ Θεσσαλίας που θέτει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο και τις ανάγκες του».

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr στη νέα διοίκηση της ΠΕΔ Θεσσαλίας εκλέγονται οι εξής:

Από την παράταξη Νασιακόπουλου:

Δήμαρχοι:

Νασιακόπουλος 68

Νασίκας 53

Μανώλης 48

Μαράβας 45

Σκάρλος 43

Σακελλαρίου 39

Εσκίογλου 37

Κουτσάφτης 37

Στάθης 37

Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Μουλάς 62

Καραλαριώτου 60

Μπρουζούκη 53

Βαρδακούλης 40

Από την παράταξη Γκουντάρα εκλέγονται:

Δήμαρχοι:

Γκουντάρας 36

Χατζηκυριάκος 21

Βαφίνης 17

Σακελλαρίου 16

Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Κολλάτος 32

Τάχος 27

Παπαρούνας 26

Από την παράταξη Κρίκκη εκλέγεται:

Κρίκκης 7

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!