Πάχτας: Ανάπτυξη για το Δήμο Αριστοτέλη τα χρυσωρυχεία

«Ο δήμος αντιμετωπίζει τη μεταλλευτική δραστηριότητα ως μια αναπτυξιακή πραγματικότητα καθώς αποτελεί ένα από τα 5 μεγαλύτερα μεταλλευτικά πεδία του πλανήτη», σημείωσε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας, με αφορμή τις αντιπαραθέσεις που υπάρχουν στην περιοχή για την «Ελληνικός Χρυσός» και την επίθεση που δέχθηκε.

«Ο τόπος μας, μας χωράει όλους», συμπλήρωσε και υπογράμμισε: «Ο δήμος μας έχει ανάγκη να αξιοποιήσει όλους τους πλουτοπαραγωγικούς του πόρους, να αναπτύξει όλες τις οικονομικές δραστηριότητες σε ένα περιβάλλον που δεν θα φέρνει σε αντίθεση τη μία με την άλλη. Απλά χρειαζόμαστε κανόνες και όρια για όλους, για τα μεταλλεία, για την τουριστική ανάπτυξη, την αγροτική μας παραγωγή. Δραστηριότητες χιλιάδων ετών μπορούν να συνυπάρξουν αντί να εχθρεύονται η μία την άλλη, όπως, άλλωστε, το έχει αποδείξει η ίδια η ζωή».

 

Διαβάστε επίσης:
Συνελήφθη 54χρονος για την επίθεση στις Σκουριές
Ελληνικός Χρυσός: Ηλεκτρισμένη παραμένει η ατμόσφαιρα στις Σκουριές Χαλκιδικής
Μπουτάρης: Τρομοκρατική η ενέργεια στις Σκουριές Χαλκιδικής
ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικός ο αγώνας ενάντια στην «Ελληνικός Χρυσός»
Ελληνικός Χρυσός: Ηλεκτρισμένη παραμένει η ατμόσφαιρα στις Σκουριές Χαλκιδικής
Χαλκιδική: Μολότωφ στην «Ελληνικός Χρυσός», βενζίνη στους φύλακες

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!