Πάτρα: Συγκέντρωση σχολικών ειδών

Η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού του Δήμου Πατρέων, για μία ακόμα χρονιά συγκεντρώνει σχολικά είδη προκειμένου να σταθεί στο πλευρό των οικονομικά αδύναμων οικογενειών και να τους προσφέρει μια ανάσα ανακούφισης.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Μαρία Ανδρικοπούλου – Ρούβαλη, έστειλε επιστολές στον εμπορικό σύλλογο, στον  σύλλογο βιβλιοπωλών καθώς και σε εταιρίες σχολικών ειδών προσκαλώντας τους να συμβάλλουν στην συγκεκριμένη δράση.

Παράλληλα η κυρία Ανδρικοπούλου – Ρούβαλη καλεί τους εθελοντές της «Ομάδας Ε» αλλά και όσους δημότες επιθυμούν, να προσφέρουν σχολικό υλικό όπως τετράδια, μολύβια, στυλό, κασετίνες, τσάντες κλπ

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Αντιδήμαρχος «Κατανοούμε πως η εποχή είναι για όλους δύσκολη. Σκοπός είναι να συγκεντρώσουμε λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους».

Η συγκέντρωση του υλικού θα πραγματοποιείται στο Γραφείο Εθελοντισμού (Πλατεία Γεωργίου Α’, Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, 5ος όροφος) τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 16:00 μέχρι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

 

Η Αντιδημαρχία εθελοντισμού θα προσφέρει τα σχολικά είδη, στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΣΧΟΛΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


Αφήστε μια απάντηση