Πάτρα: Πήρε την τετραπληγική κόρη του και ξεκίνησε απεργία πείνας στη φάτνη του δήμου!

Στη φάτνη που έχει στήσει ο Δήμος Πατρέων, στην πλατεία Γεωργίου, βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο πατέρας της τετραπληγικής Μαρίας, κ. Πουλκουρτζής.

Διαμαρτύρεται για την αναλγησία του κράτους, το οποίο δεν παρέχει φάρμακα και αναλώσιμα στην 30χρονη κόρη του Μαρία.

Πιο αναλυτικά, η Μαρία έχει 100% αναπηρία, ενώ για κρατηθεί στη ζωή πρέπει να παίρνει κάθε μήνα 1300 χάπια! Δυστυχώς όμως η αναλγησία του κράτους και του Εθνικού Συστήματος Υγείας διαφαίνεται σε όλο της το μεγαλείο περίτρανα, αφού δεν διαθέτει στη Μαρία όλα τα φάρμακα που απαιτούνται, πολλώ δεν μάλλον εγκαίρως.

«Δεν μπορεί να μου φέρει το κράτος τα φάρμακα, αφού ο ΕΟΠΥΥ μου απέρριψε την αίτηση, γιατί δεν αφήνουν τον φαρμακοποιό μου να τα εισάγει;» διερωτάται με δάκρυα στα μάτια ο κ. Πουλκουρτζής, ο οποίoς μίλησε στο PatrasTimes.gr.

«Έχουμε μεγάλη έλλειψη σε φάρμακα και αναλώσιμα, που αν η Μαρία δεν τα πάρει θα πεθάνει από ασφυξία. Δεν μας τα δίνουν εγκαίρως. Αυτή τη στιγμή της δίνω φάρμακα που έχουν δώσει συγγενείς θανόντων από όλη τη χώρα», δηλώνει με τρεμάμενη φωνή ο τραγικός πατέρας.

«Με κοροϊδεύουν όλοι οι πολιτικοί. Και το Υπουργείο. Θα κάνω απεργία πείνας για τη Μαρία μου, δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτή την κατάσταση», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Πουλκουρτζής.

Πηγή: patrastimes.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΑΤΡΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ, ΚΟΡΗ, ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!