Πάτρα: Πανικός σε καφετέρια- Τι συνέβη όταν άντρας ζήτησε να πάει επειγόντως στην τουαλέτα

Όλα έγιναν πριν από μία εβδομάδα σε καφενείο της Πάτρας, όταν ένα άτομο γύρω στα 45, μπήκε στο μαγαζί ζητώντας να τον αφήσουν να πάει στην τουαλέτα. Η νεαρή που εργαζόταν στο μπαρ είδε ότι… επειγόταν και του έδειξε αμέσως τον διάδρομο στο βάθος.

Μόνο που πέρασαν τουλάχιστον είκοσι λεπτά και ο 45χρονος άνδρας δεν είχε ακόμα βγει. Η κοπέλα ανησύχησε και τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη του καφενείου ο οποίος στο μεταξύ πήγαινε στο κατάστημά του. Μόλις έφθασε κατευθύνθηκε προς την τουαλέτα και εντόπισε τον ναρκομανή πεσμένο στο πάτωμα, σε κατάσταση αναισθησίας!

Προφανώς ο άνδρας ήθελε την τουαλέτα προκειμένου να κάνει χρήση ηρωίνης και μόλις πήρε τη δόση του έπεσε σε λιπόθυμη κατάσταση! Ο καφετζής τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία εξηγώντας τι ακριβώς είχε συμβεί και ζήτησε να σπεύσουν για να σωθεί ο λιπόθυμος άνδρας.

Η αστυνομία έφτασε μετά από 20 λεπτά, ενώ την ίδια περίπου ώρα έφθασε και ασθενοφόρο, το οποίο κλήθηκε από την υπηρεσία και όχι από τους υπευθύνους του καταστήματος. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συνεφέρουν τον 45χρονο και μάλιστα αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για παλιό τους γνώριμο.

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα »Τοπικά Νέα» του NewsIt Το θέμα είναι ότι τη στιγμή που τον έβγαζαν έξω, εκείνος αγρίεψε για τα καλά και στράφηκε απειλητικά εναντίον του καταστηματάρχη, επειδή τον… «κάρφωσαν» όπως έλεγε. Στην «έκρηξή» του αυτή πρόλαβε να …πετάξει καρέκλες και να αναποδογυρίσει ένα τραπέζι, ενώ απειλούσε ευθέως τον καφετζή ότι… δεν θα τον ξεχάσει, όταν έρθει η ώρα!

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΑΤΡΑ, ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ


Αφήστε μια απάντηση