πάτρα-επί-πληρωμή-η-τουαλέτα-στον-άγιο-964806
ΔΗΜΟΙ | 31.03.2023 | 09:14

Πάτρα: Επί πληρωμή η τουαλέτα στον Άγιο Ανδρέα

Επί πληρωμή γίνεται πλέον η χρήση της τουαλέτας στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, καθώς τοποθετήθηκε περιστρεφόμενη μπάρα στην είσοδο, η οποία γυρνάει μόνο αν κάποιος ρίξει νόμισμα 50 λεπτών ώστε να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, η είσοδος της τουαλέτας βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο και την Έκθεση Προϊόντων, εκεί όπου μετατρέπεται και σε καφέ, μετά από κάποιο μνημόσυνο ή κηδεία που τελείται στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

Πολλοί σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι μπήκε περιστρεφόμενη μπάρα στην τουαλέτα του Αγίου Ανδρέα, με κάποιους να δηλώνουν ότι «εξευρωπαϊστήκαμε», επειδή αντίστοιχα σκηνικά συμβαίνουν σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, όπου οι δημόσιες τουαλέτες χρησιμοποιούνται μετά από κάποιο αντίτιμο.

«Λογικό να υπάρχει ένα ελάχιστο αντίτιμο για τη χρήση της τουαλέτας από το κοινό, αφού ο ναός διαθέτει καθαρίστρια για να “αστράφτει”, αφού είναι και ανοιχτή συνεχώς» δήλωσε στο pelop.gr ένας από τους ψάλτες του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα.

Αγιος Ανδρέας, τουαλέτα