Πάτρα: Εγκαίνια του ΚΕΠ στο Λιμάνι, μήνυμα για αξιοποίηση θαλάσσιου μετώπου

Με κεντρικό  στόχο την  αξιοποίηση του θαλάσσιου μετώπου της Πάτρας, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ΚΕΠ που μεταφέρθηκε στο χώρο του συνεδριακού Κέντρου του Λιμανιού που έχει παραχωρηθεί στο Δήμο. Όπως υποστήριξε  ο δήμαρχος Γιάννης  Δημαράς στη συνέντευξη τύπου με αφορμή τα εγκαίνια  «ο συγκεκριμένος χώρος που διεκδικούταν από την πόλη για χρόνια μπαίνει δυναμικά στην καθημερινότητα των Πατρινών».  

«Με την μεταφορά του ΚΕΠ που ξεκινάει σήμερα τη λειτουργία  του στο συνεδριακό κέντρο του λιμανιού, αφενός εξοικονομούμε χρήματα από ενοίκια που πλήρωνε ο Δήμος, αφετέρου δίνουμε λύση σε ό,τι αφορά την προσβασιμότητα, ενώ παράλληλα στέλνουμε μήνυμα σχετικά με το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας.

Μήνυμα, ότι το θαλάσσιο μέτωπο ανήκει στους Πατρινούς και οποιοσδήποτε το αμφισβητήσει αυτό θα μας βρει απέναντι. Το τονίζουμε αυτό διότι ορισμένοι προσπαθούν να αμφισβητήσουν την παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου στο Δήμο της Πάτρας», τόνισε ο κ. Δημαράς.

Σε ό,τι αφορά την εξοικονόμηση ενοικίων, ο δήμαρχος Πάτρας υπογράμμισε: «Από την συνύπαρξη των δύο ΚΕΠ, κρατώντας το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης καταφέρνουμε να έχουμε εξοικονόμηση κόστους λειτουργίας πάνω από  20.000 ευρώ ετησίως».

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Μαρία Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη δήλωσε: «Το ΚΕΠ του Δήμου Πατρέων ξεκίνησε σήμερα κανονικά τη λειτουργία του, καθημερινά από τις 8 το πρωί, μέχρι τις 8 το βράδυ και το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Στόχος μας είναι η καλύτερη υποστήριξη και εξυπηρέτηση του πολίτη. Γι αυτό και αξιοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο, τους χώρους και τα κτίρια που ανήκουν στο Δήμο». 

Η κ. Ανδρικοπούλου –Ρούβαλη, ευχαρίστησε τέλος  «τη Διευθύντρια, τον Προϊστάμενο και τους υπαλλήλους του ΚΕΠ, καθώς επίσης και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Πληροφορικής, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλαν, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταστέγαση του ΚΕΠ, μέσα σε δύο μέρες».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΚΕΠ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!