Πάτρα: Δημοτική Ιματιοθήκη και Κοινωνικό Φαρμακείο στην Οβρυά

Στην Οβρυά, στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσάτιδος, θα εγκατασταθεί η Δημοτική Ιματιοθήκη και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Πατρέων.

Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει από τα συνεργεία του Δήμου και μέχρι τις αρχές καλοκαιριού θα έχει διαμορφωθεί ο χώρος όπου θα φιλοξενεί τις δύο αυτές κοινωνικές δομές του Δήμου.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Οβρυάς και υπεύθυνη πολιτιστικού και κοινωνικού τομέα Μεσσάτιδος Βασιλική Σιβρήκα -Κοτσόκολου, «η προσφορά των δημοτών καθημερινά σε ρούχα και φάρμακα είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Η ζήτηση αυτών των ειδών από οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας είναι η κύρια αιτία που μας οδήγησε στην απόφαση της δημιουργίας αυτών των δομών και εκτός του κέντρου της Πάτρας».

Όποιος δημότης επιθυμεί να προσφέρει ρούχα και φάρμακα μπορεί καθημερινά από 9 00- 14 00, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Οβρυάς (Δημοτική Ενότητα Μεσσάτιδος), Δημοκρατίας 209, Οβρυά Πατρών.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΟΒΡΥΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!