Πάτρα-Δημοτικές Εκλογές: Πρόταση σε γνωστό επιχειρηματία να ηγηθεί ψηφοδελτίου - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
1
Ιούλιος
Back

Πάτρα-Δημοτικές Εκλογές: Πρόταση σε γνωστό επιχειρηματία να ηγηθεί ψηφοδελτίου

Μπορεί οι δημοτικές εκλογές να …απέχουν ακόμη, ωστόσο, οι «ζυμώσεις» ήδη έχουν ξεκινήσει και οι «επαφές» δίνουν και παίρνουν στην Αχαΐα, με στόχο την καλύτερη δυνατή συγκρότηση δημοτικών παρατάξεων.

Ο Δήμος Πατρέων, είναι λογικό να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον προσώπων που επιθυμούν να ασχοληθούν με τα κοινά, να εργαστούν, όπως διατείνονται, για την ανάπτυξη του τόπου.

Οι υποψήφιοι, είτε είναι νέα πρόσωπα που έχουν διάθεση για δουλειά, είτε πρόσωπα – στελέχη ήδη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τα οποία έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν να συνεισφέρουν στον Δήμο.

Στην Πάτρα, εδώ και καιρό, έχουν ξεκινήσει «βολιδοσκοπήσεις» για τη συγκρότηση συνδυασμών και η εκδήλωση ανοιχτού ενδιαφέροντος για την διεκδίκηση της δημαρχίας, ωστόσο από τον Σεπτέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα η συζήτηση στο εσωτερικό των κομμάτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ανοίξει ήδη τα χαρτιά τους και δηλώνουν δημόσια το ενδιαφέρον τους για κάθοδο.Γνωστός επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες, βολιδοσκοπείται να ηγηθεί ψηφοδελτίου, ενώ αναθερμαίνεται η περίτττωση του πρώην βουλευτή, Νίκου Παπαδημάτου. Πού ποντάρει ο νυν δήμαρχος Κώστας Πελετίδης και ποιές είναι οι κινήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

Οι προθέσεις του Κώστα Χριστόπουλου, η κινητικότητα από Νίκο Τζανάκο και Αλέκο Χρυσανθακόπουλο. Στάση αναμονής από Βίβιαν Σαμούρη, Νίκο ΟΙκονομόπουλο, Χρήστο Πατούχα και Θόδωρο Ντρίνια. Γρίφος οι επικεφαλής στις παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ (ΡΑΠ-Ανθρώπινη Πόλη) και του πρώην δημάρχου Γιάννη Δημαρά, “Τώρα για την Πάτρα”.

Πηγή: gnomip.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!