Πάτρα: Διανομή τροφίμων σε 1.300 οικογένειες

Μια ακόμη διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε από Τράπεζα Τροφίμων του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, με την υποστήριξη πολιτών και τοπικών Φορέων.

Ο Οργανισμός συντόνισε και υποστήριξε την διανομή τόσο κεντρικά όσο και μέσα από τις αποκεντρωμένες του υπηρεσίες στις δημοτικές ενότητες Βραχναιϊκων, Παραλίας, Μεσσάτιδας και Ρίου.

Ειδικότερα, μοιράστηκαν από την Τράπεζα Τροφίμων του Κοινωνικού Οργανισμού σημαντικές ποσότητες τροφίμων και κρέατος και ανακουφίστηκαν 1300 περίπου οικογένειες και άτομα που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

«Ο συνεχώς και ραγδαίως αυξανόμενος αριθμός των ατόμων και οικογενειών που αιτούνται την συνδρομή της Τράπεζας Τροφίμων καταδεικνύει την σοβαρή κατάσταση που αντιμετωπίζει πλέον η πόλη μας ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που βιώνουν οι πολίτες.

Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων είναι δίπλα στο κάθε άτομο, στην κάθε οικογένεια που έχει σοβαρές ανάγκες και με την υποστήριξη όλης της τοπικής κοινωνίας προσπαθεί καθημερινά να συμβάλλει στην υποστήριξή τους», επισημαίνεται σε ανκοίνωση του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Για την προμήθεια των προϊόντων ο Κοινωνικός Οργανισμός ευχαριστεί θερμά την Ιερά Μητρόπολη Πατρών με την οποία, όπως επισημαίνει, έχει  εδώ και χρόνια έχει στενή συνεργασία καθώς και τα Μέσα Ενημέρωσης της πόλης MAX FM 93.4, Sfera 96.6, Love Radio 102.7, Derti 105,7, ΒΗΜΑ FM 90,  Dete.gr , Κόσμος της Πάτρας, 7 Μέρες Αγγελίες, Lepanto tv για την διοργάνωση της εκδήλωσης «ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ» και όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή και σε κάθε προσπάθεια συλλογής τροφίμων για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΑΓΑΝΙΣΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!