Πάτρα: Ακυρώθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ.

Η προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ακυρώνεται λόγω της σημερινής κατάληψης, από σπουδαστές του ΤΕΙ, του Γραφείου του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να ληφθούν τα έγγραφα και το όλο υλικό που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του Σώματος.

Ο δήμαρχος Πάτρας κ. Δημαράς είχε ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του για έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  προκειμένου να συζητηθεί  το θέμα της κατασκευής ΣΜΑ στο Παυλόκαστρο που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Οπως είχε δηλώσει ο κ. Δημαράς, «ζήτησα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να συγκαλέσει αύριο Παρασκευή (σ.σ. σήμερα) επείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο χώρο του Λαδόπουλου, ώστε να συζητηθεί το θέμα του ΣΜΑ. Από την αίθουσα συνεδριάσεων του Λαδόπουλου θα μπορούν οι δημοτικοί σύμβουλοι να τοποθετηθούν επ’ αυτού, να είναι παρόντες και οι πέντε εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής, να γίνει διάλογος τον οποίο θα μπορούν να παρακολουθούν απευθείας όσοι Πατρινοί ενδιαφέρονται μέσω του διαδικτύου και ασφαλώς όλα τα τοπικά ΜΜΕ»,

Διαβάστε επίσης:

Παραλίγο ξύλο στη Πάτρα. Διεκόπη η συνεδρίαση του δ.σ.

Δ. Πατρέων: Ευρεία σύσκεψη για ολοκληρωμένη διαχείριση σκουπιδιών

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΣΜΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!