Πάτρα: Άγρια κόντρα δήμου-τοπικής ιστοσελίδας για «βίλα Πελετίδη» που κλείνει παραλία

Την έντονη αντίδραση του δήμου Πατρέων προκάλεσε δημοσίευμα της ιστοσελίδας achaianews.gr  ότι ο Κ.Πελετίδης αποκλείει με την βίλα του την πρόσβαση των δημοτών του, στην παραλία των Αραχωβιτίκων!

«Ως γνωστόν, η κατάσταση στα Αραχωβίτικα, είναι δραματική και άκρως επικίνδυνη: Δεν υπάρχουν δίοδοι που να οδηγούν στη θάλασσα, αφού όποιος επιχειρήσει να φθάσει στην παραλία θα πέσει πάνω σε μάντρες, σπίτια και συρματοπλέγματα! Πολλοί είναι εκείνοι, που θεωρούν, ότι η παραλία των Αραχωβιτίκων παραπέμπει στο φονικό Μάτι της Ανατολικής Αττικής, εγκυμονώντας τεράστιους κινδύνους για την εκκένωση της περιοχής σε περίπτωση μεγάλης πυρκαγιάς. Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Achaia News.gr σε μια ακτίνα 1.5 περίπου χιλιόμετρου στα Αραχωβίτικα, η πρόσβαση στη θάλασσα, έστω και πεζή, έχει αποκλειστεί από βίλες!», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας.

Η απάντηση του δήμου Πατρέων

«Θορυβημένοι από την αποδοχή και την πλατιά λαϊκή υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής οι γνωστές δυνάμεις που έχουν στόχο να αποτρέψουν την επανεκλογή της, προχώρησαν σήμερα σε μια άθλια συκοφαντική επίθεση εναντίον του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη», αναφέρει στην απάντησή του ο δήμος Πατρέων. Και συνεχίζει: «Με βρώμικα δημοσιεύματα και αναφορές στη «βίλα Πελετίδη» προσπαθούν να χτυπήσουν τον Δήμαρχο.

Η περίφημη «βίλα» έχει κατασκευαστεί πριν 38 χρόνια από καθηγητή του Πανεπιστημίου της Πάτρας και αγοράστηκε πριν 4 χρόνια από την γιατρό  σύζυγο του Δημάρχου Πατρέων. Στο κτίσμα και στο οικόπεδο δεν έχει γίνει κανενός είδους παρέμβαση και δεν έχουν γίνει κανενός είδους κατασκευές.

Όσο για «πισίνες» κλπ αυτά αποτελούν αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας τους. Ο πατραϊκός  λαός γνωρίζει τον Δήμαρχό του, ξέρει την διαδρομή του και θα δώσει την απάντησή του στους γνωστούς συκοφάντες», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΠΑΡΑΛΙΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ, ΒΙΛΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ, ACHAIANEWS.GR, ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!