Πατούλης: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει μεριμνήσει για την ομαλή λειτουργία των σχολείων

Μία καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς ευχήθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης ενώ διαβεβαίωσε ότι  «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση από την πλευρά της έχει μεριμνήσει και αυτή τη χρονιά για  τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων, προκειμένου να εκτελείται απρόσκοπτα το εκπαιδευτικό έργο, προς όφελος των μαθητών.»

Δείτε το κείμενο της ανακοίνωσης:

« Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, αλλά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς της χώρας, καλή και δημιουργική χρονιά.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση από την πλευρά της έχει μεριμνήσει και αυτή τη χρονιά για  τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων, προκειμένου να εκτελείται απρόσκοπτα το εκπαιδευτικό έργο, προς όφελος των μαθητών.

Για τους Δήμους παραμένει πρώτη προτεραιότητα να παίρνουν τα παιδιά μας τα αγαθά της γνώσης σε ένα ασφαλές και περιποιημένο σχολικό περιβάλλον, με συνθήκες που θα τους επιτρέπουν να απολαμβάνουν τη διαδικασία της μάθησης.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε σταθερά στο πλευρό τους και σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

 Θέλω να ευχαριστήσω το εκπαιδευτικό προσωπικό για την ευσυνειδησία και την αξιοπρέπεια με την οποία συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του, σε μια εποχή δύσκολη. Κοινός μας στόχος είναι η πρόοδος της νεολαίας μας. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά και καλή δύναμη και στους γονείς των παιδιών που συμμερίζονται και αυτοί τις χαρές αλλά τις αγωνίες των παιδιών τους».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!