Πατούλης: Τι δηλώνει για υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Αθήνας

Ολοένα και περισσότερο επιβεβαιώνει, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, τα σενάρια που τον φέρουν να είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Αθήνας.

«Η Αθήνα πρέπει να γίνει λαμπρό “brand name” σε παγκόσμιο επίπεδο […] και σε όποια θέση και αν χρειαστεί θα είμαι κοντά στη δημιουργία αυτού του “brand name” που θα φέρει ανάπτυξη στη χώρα». Δήλωσε ο σημερινός δήμαρχος Αμαρουσίου, σε συνέντευξη του, στο ΑΠΕ ΜΠΕ και με νόημα έσπευσε να προσθέσει: «Αγαπώ την πόλη μου, δεν γεννήθηκα στο Μαρούσι» και «ήμουν πάντα ενεργός πολίτης της Αθήνας».

Ειδικότερα απατώντας στην ερώτηση «Είναι πολλοί που σας βλέπουν από το Μαρούσι στην Αθήνα υποψήφιο για τη Δημαρχία. Πώς το σχολιάζετε;», ο Γ. Πατούλης, δήλωσε:

«Θα έλεγα ότι καταρχήν είναι μεγάλη τιμή να είμαι σε έναν τόσο μεγάλο δήμο όπως το Μαρούσι που με έχει τιμήσει, με έχει αγαπήσει ο κόσμος, το έχει δείξει, και κάνω ό,τι μπορώ και θα κάνω ό,τι μπορώ γι’ αυτή την πόλη γιατί την αγαπώ παρότι δεν γεννήθηκα, δεν μεγάλωσα εδώ. Και προφανώς ως ενεργός πολίτης της Αθήνας, που υπήρξα από τα πρώτα μου χρόνια και σήμερα, θέλω να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για την πόλη που λέγεται Αθήνα, την πρώτη πρωτεύουσα δήμο-κράτος, όπου ήταν εκείνη που μεταλαμπάδευσε τις αρχές και τις αξίες, που σήμερα είναι θολή και πρέπει να γίνει το λαμπρό brand name σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε όποια θέση και αν χρειαστεί, θα είμαι κοντά στη δημιουργία αυτού του brand name που θα φέρει ανάπτυξη στη χώρα».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΘΗΝΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!