Πατούλης κατά «Αυγής»: «Χρησιμοποιεί γκεμπελικές μεθόδους για να με απαξιώσει»

  • Απο stergios
  • 3 Φεβρουαρίου 2018 - 12:34
  • Comments Off

Επίθεση στην εφημερίδα «Αυγή» εξαπολύει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, υποστηρίζοντας ότι η εφημερίδα της Αριστεράς «χρησιμοποιεί γκεμπελικές μεθόδους, για να απαξιώσει το πρόσωπό μου και τη συμμετοχή μου στο συλλαλητήριο της Κυριακής».

Αφορμή στάθηκε σημερινό δημοσίευμα της «Αυγής», το οποίο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ «με παρουσιάζει ως πολιτικό πρόσωπο που συμπορεύεται με τη Χρυσή Αυγή και «ρίχνει γέφυρες» σε αυτήν».

«Είναι προφανώς όχι μόνο ψευδές, αλλά και κατάπτυστο», απαντά ο κ. Πατούλης, αναφέροντας ότι στο συλλαλητήριο «συμμετέχω ως απλός πολίτης, που διαθέτει όμως αυτοδιοικητική οντότητα».

«Δήλωσα ξεκάθαρα πως πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν σε αυτό, θα είναι άνθρωποι με πατριωτική συνείδηση και σίγουρα όχι ακραίοι. Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να «χαρίσω» στις πολιτικές δυνάμεις των άκρων, τους εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους και Αθηναίες που θα βρεθούν αύριο στο Σύνταγμα. Επίσης, έχω επανειλημμένα καταδικάσει κάθε μορφής βίας, από όπου κι αν προέρχεται, δεξιά ή αριστερά», αναφέρει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, με την δήλωσή του να έχει ολόκληρη ως εξής:

«Η διαφαινόμενη συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στο  συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα, έχει πανικοβάλει αυτούς που προωθούν μια λύση στο πρόβλημα με το Κράτος των Σκοπίων, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις απόψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Ο πανικός αυτός τους οδηγεί να χρησιμοποιήσουν γκεμπελικές μεθόδους, για να απαξιώσουν όσους σκοπεύουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο αυτό.

Γκεμπελικής έμπνευσης είναι το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΥΓΗ, μέσα από το οποίο με παρουσιάζει ως πολιτικό πρόσωπο που συμπορεύεται με τη Χρυσή Αυγή και «ρίχνει γέφυρες» σε αυτήν, είναι προφανώς όχι μόνο ψευδές, αλλά και κατάπτυστο.  Στο συλλαλητήριο συμμετέχω ως απλός πολίτης, που διαθέτει όμως αυτοδιοικητική οντότητα. Δήλωσα ξεκάθαρα πως πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν σε αυτό, θα είναι άνθρωποι με πατριωτική συνείδηση και σίγουρα όχι ακραίοι. Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να «χαρίσω» στις πολιτικές δυνάμεις των άκρων , τους εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους και Αθηναίες που θα βρεθούν αύριο στο Σύνταγμα. Επίσης, έχω επανειλημμένα καταδικάσει κάθε μορφής βίας, από όπου κι αν προέρχεται, δεξιά ή αριστερά.

Περιμένω κι από την εφημερίδα ΑΥΓΗ να καταδικάσει με ξεκάθαρο τρόπο  αυτούς που διοργανώνουν αντι-συγκεντρώσεις στην Αθήνα, την ίδια μέρα και ώρα με το συλλαλητήριο κι απειλούν με αίμα, όσους σκοπεύουν να συμμετάσχουν με αυτό.

Τους ξεκαθαρίζω τέλος, πως όση λάσπη κι αν πετάξουν προς το πρόσωπό μου, δεν πτοούμαι. Είναι πολλές χιλιάδες περισσότεροι οι πολίτες που με έχουν εμπιστευτεί με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια, σε σχέση με τις λίγες δεκάδες καθημερινούς αναγνώστες της συγκεκριμένης εφημερίδας».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΑΥΓΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!