Πατούλαινα – δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Συνεχίζεται ο σκοτωμός για το 500ευρω

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ της συζύγου του προέδρου της ΚΕΔΕ και ανεξάρτητης, πλέον, δημοτικής συμβούλου Λυκόβρυσης –Πεύκης Μαρίνας Πατούλη και του νυν δημάρχου με τον συνδυασμό του οποίου εξελέγη, Τάσου Μαυρίδη.

Μετά τις καταγγελίες της γνωστής και ως Πατούλαινας, στους κόλπους της Αυτοδιοίκησης, ότι της ζητήθηκε «να καταβάλλει το ποσό των 500 ευρώ, για τη χρήση αίθουσας» του δήμου, προκειμένου να δώσει συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσει τους λόγους της ανεξαρτητοποίησης της και της παραίτησής της από την προεδρία του ΝΠΔΔ ΠΕ.Α.Π, ήρθε άμεσα η απάντηση από τον υπεύθυνο του δήμου Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Εφαρμόζουμε τον κανονισμό

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΕΑΠ του δήμου, Καρύμπας Γεώργιος, σε ανακοίνωση – απάντηση στην ανακοίνωση της κυρίας Μαρίνας Πατούλη σχετικά με την παραχώρηση της αίθουσας «Μ. Αναγνωστάκη» και προς αποκατάσταση της αλήθειας, όπως υποστηρίζει, σημειώνει:

«Οτι ασφαλώς και κανένας δεν παρακωλύει τη δημοκρατική ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Σημειώνω δε ότι η απάντησή μου ήταν και παραμένει καταφατική ως προς τη χρήση της αίθουσας από την κα Πατούλη, με εφαρμογή όμως των όσων ορίζονται στον οικείο κανονισμό.

Θυμίζω ότι ο συγκεκριμένος κανονισμός είναι σε ισχύ από το 2011 βάσει της απόφασης 64/2011 του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ και η κυρία Πατούλη τον ακολούθησε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της με ευλάβεια. Το ίδιο, λοιπόν, πράττω και εγώ ως Πρόεδρος του ΠΕΑΠ.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Με τιμή,
Καρύμπας Γεώργιος
Πρόεδρος ΠΕΑΠ».

«Και πάλι φίλοι θα είμαστε»…

Χωρίς να χάσει χρόνο άμεση απάντηση εξέδωσε και η Μαρίνα Πατούλη, υπό τον τίτλο «δεν πειράζει και πάλι φίλοι θα είμαστε», στην οποία υποστηρίζει:

«Η μικροπολιτική «καφενείου» έχει και τα όριά της, ιδιαίτερα όταν εκφράζεται από ανθρώπους που μέχρι σήμερα έχουν δείξει ότι την ακεραιότητα και την υπευθυνότητα του χαρακτήρα τους την διατηρούν «ψηλά». Εκτός, αν οι άνθρωποι αλλάζουν τόσο εύκολα.

Δε θα μπω σε ανάλυση των όσων προφορικά μου δήλωσε ο κ. Καρύμπας, σχετικά με την ξεκάθαρη, θετική ανταπόκριση της Διοίκησης του ΠΕ.Α.Π., στις 20 Ιανουαρίου, σε αίτημά μου να πραγματοποιήσω ελεύθερα και δημοκρατικά, χωρίς φυσικά κανένα αντίτιμο, συνέντευξη τύπου για τα πεπραγμένα 2,5 ετών, που μαζί υπηρετήσαμε.

Ωστόσο, οι «αλλότριες» πιέσεις, όπως φαντάζομαι, που δέχεται καθημερινά τον ωθούν σε ανακοινώσεις «νομιμοφροσύνης». Οι «πολιτικοί» ελιγμοί μέσω κανονιστικών διατάξεων, -που κανείς δεν τους αναίρεσε-, δε συνάδει με την ηθική αντιμετώπιση της πραγματικότητας.

Δεν πειράζει και πάλι φίλοι θα είμαστε!».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, 500 ΕΥΡΩ, ΠΑΤΟΥΛΑΙΝΑ, ΣΚΟΤΩΜΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΥΚΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!